RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Шум навколо міністра Улюкаєва в РФ: росЗМІ дізналися імена нових претендентів на арешт

Російські ЗМІ дізналися, хто з високопосадовців Росії, крім заарештованого Олексія Улюкаєва, знаходився в розробці правоохоронних органів.

Про це повідомляє видання "Ведомости" з посиланням на високопоставлене джерело в одній із силових структур.

Зокрема, ЗМІ називають такі імена: віце-прем'єр-міністр Аркадій Дворкович, помічник президента Андрій Білоусов, директор департаменту міністерства економічного розвитку Оксана Тарасенко і помічник віце-прем'єр-міністра Ігоря Шувалова Марина Романова.

Як зазначають ЗМІ, Дворкович і Білоусов публічно виступали проти того, щоб акції "Башнафти" були продані "Роснафті". Однак чиновники відмовилися коментувати журналістам цю інформацію, Тарасенко заявила, що "працює у штатному режимі", а вийти на зв'язок з Романової у журналістів не вийшло.

Три федеральних джерела повідомили виданню, що позиція Улюкаєва серед усіх чиновників економічного блоку була найуразливішою, і до неї давно придивлялися представники силових відомств. Також ЗМІ додали, що в підтримку Улюкаєва виступав прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв.

Як повідомляв "Апостроф", президент РФ Володимир Путін звільнив Олексія Улюкаєва міністерство з посади з причини втрати довіри.