RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

ЗМІ дізналися про підготовку Кремлем висунення Путіна на вибори президента РФ

В адміністрації президента Росії створили експертні групи, які розробляють для майбутнього штабу кандидата в президенти Володимира Путіна найбільш важливу проблематику — "образ майбутнього", явки, патріотичне виховання і тему контрпропаганди.

Про це повідомляє російський телеканал "Дождь" з посиланням на близьке до Кремля джерело і чиновника з адміністрації президента РФ.

Журналісти відзначають, що вибори президента Росії можуть відбудуться 18 березня 2018 року.

Як кажуть джерела телеканалу, основними цілями даних груп є пошук відповідей на найбільш актуальні для Кремля питання, пов'язані з переобранням Путіна.

Відомо, що груп створено не менше шести, але їх кількість може зрости. Однією з них доручено займатися темою під назвою "образ майбутнього", і її напрацювання можуть бути використані при формуванні передвиборчих обіцянок Путіна і його передвиборної програми.

Інша група займається питаннями так званої контрпропаганди, тобто шукає способи відповісти на можливі негативні повідомлення про Путіна. Ще одна група займається питаннями патріотичного виховання. Також фахівці опрацьовують питання, пов'язані з підвищенням явки на президентських виборах в РФ.

Як повідомляв "Апостроф", російський журналіст Олексій Венедиктов розповів, як саме Путін хоче перемогти на виборах.

Докладніше про те, чому в Кремлі вирішили провести вибори президента РФ у річницю окупації Криму читайте в матеріалі "Апострофа".