Лайм

Повнометражний фільм "Breaking Bad" вже знято: актор серіалу проговорився про проект

Продовження культового серіалу вийде на Netflix в 2020 році

Актор серіалу "Краще подзвоніть Солу" Боб Оденкірк (Джиммі МакГілл) порушив завісу таємниці і розповів про майбутній повнометражний сіквел "Breaking Bad" ("Пуститися берега"), який вийде на Netflix в 2020 році.

Більша частина інтерв'ю The Hollywood Reporter присвячена п'ятого сезону серіалу "Краще подзвоніть Солу", який в 2019 році отримав 11 номінацій на премію "Еммі".

"Це схоже на "Пуститися берега". Спочатку йде дуже повільне нарощування темпу, ніби ми піднімаємося по трапу американських гірок, а потім історія починає спускатися, і просто не може зупинитися. Ось, де ми знаходимося в п'ятому сезоні, який зараз знімаємо, - каже Оденкірк. - П'ятий сезон - це просто вогонь, і він палає навколо нас".

Тривале перетворення адвоката Джиммі Макгілла на Сола Гудмана змусило Оденкірка турбуватися про те, що за чотири сезони історія набридне глядачам.

"Я хвилювався про те, чи залишаться з нами глядачі. Ми попросили людей уважно стежити за сюжетом і глибше зрозуміти персонажів, і ви знаєте, що? Вони це зробили, - радіє він. - Аудиторія дійсно справила на мене величезне враження. Я думаю, що все це не тільки через успіх "Пуститися берега", але і тому, що люди, які дивилися серіал, знали, що кожна деталь має значення. Таким чином, коли запустився "Краще подзвоніть Солу", вони були готові до того , що потрібно пильно спостерігати і вірити, що все це кудись приведе".

Оденкірк також торкнувся майбутнього довгоочікуваного фільму "Пуститися берега" - сиквела за участю Аарона Пола, який повинен вийти на Netflix в 2020 році.

"Я чув багато різного, але я дуже чекаю фільм "Пуститися берега". Дуже кортить його побачити. Без поняття, що відомо людям, а що ні. Дивно, що ви не знаєте, що він вже знятий. Вони зробили це. Розумієте, про що я? Як їм вдалося тримати це в секреті? Ну як є. Вони виконали величезну роботу, щоб приховати його від усіх", - сказав Оденкірк.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї