Лайм

Седокова розповіла про небезпечну хворобу і показала страшні фото

Ця недуга небезпечна набряком гортані

Екс-учасниця гурту "ВІА Гра" Анна Седокова зізналася, що у неї розвинулася кропив'янка. Прояви хвороби були настільки серйозні, що співачці довелося звернутися за допомогою до медиків.

Відповідний пост виконавиця розмістила в своєму Instagram. Седокова розповіла, що спочатку плями з'являлися поодиноко і в різних місцях, але останні три тижні моторошні висипання покрили все тіло і обличчя. А днями у Анни стався гострий напад і вона потрапила під крапельницю.

Анна зізналася, що спочатку не хотіла афішувати захворювання, але потім вирішила, що це може підтримати людей, які страждають на цю недугу.

"Найнеприємніше, що разом з червоними плямами на обличчі й тілі у мене, як сказали лікарі, набрякали внутрішні органи. В горлі був ком. Ставало важко дихати. Моя доктор попередила, що набряк дуже небезпечний і тепер, мені обов'язково носити з собою в сумочці шприц і ліки на всякий випадок ", - поділилася зірка.

"Отже, що я зараз знаю про мою хворобу, що знають про неї доктора? Та нічого конкретного. Причини появи невідомі, це не алергія на продукти або цвітіння. Кажуть, вона з'являється на тлі нервового стресу", - зазначила Анна.

До публікації Седокова прикріпила фото і пару відеозаписів. У кадрі співачка показала припухле обличчя і величезні червоні плями, які покривають її тіло.

    Подивитися цю публікацію в Instagram

    публікація від (@Annasedokova)

  • Телезірка Кім Кардашьян відверто розповіла про те, як впоралася зі страхом і депресією після того, як лікарі поставили їй діагноз "системний червоний вовчак".
  • Голлівудська акторка, зірка фільмів "Жорстокі ігри" і "Хеллбой" Сельма Блер, яка бореться з розсіяним склерозом, пройшла складний курс лікування, через якого втратила волосся на голові.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях