Лайм

Роббі Вільямс став татом в четвертий раз - малюка народила сурогатна мати

Радісною новиною поділилася дружина музиканта

У сім'ї 46-річного британського співака Роббі Вільямса та його дружини Айди Філд відбулася радісна подія. У подружжя народилася четверта дитина - син.

Про це 14 лютого на своїй сторінці в Instagram розповіла Айда. "Знайди різницю ... У цей День святого Валентина ми хотіли б відсвяткувати любов найдивовижнішим чином ... Бо Бенедикт Ентоні Вільямс", - написала багатодітна матуся під знімком, на якому зображені ніжки старших дітей і п'ятки новонародженого малюка.

Фото: instagram.com/aydafieldwilliams

Дружина музиканта зізналася, що хлопчик з'явився на світ завдяки сурогатній матері - тієї ж, яка виносила третю дитину пари, дівчинку Коко.

"Як і у випадку з Коко, Бо біологічно наш, але народжений завдяки тій же самій неймовірній сурогатній матері. Ми такі щасливі, що наш син здоровий і тепер поруч з нами - тепер ми офіційно повна сім'я", - додала Айда.

Нагадаємо, що Роббі Вільямс і Айда Філд одружилися в 2010 році. Через два роки у пари народилася дочка Теодора Роуз Вільямс, в 2014 - син Чарлтон Валентин, а у вересні 2018-го на світ з'явилася Коко.

Фото: instagram.com/aydafieldwilliams

Фото: instagram.com/aydafieldwilliams

  • 30 січня Енріке Іглесіас і Анна Курнікова втретє стали батьками . Через два тижні пара опублікувала в Instagram зворушливі фото, на яких їх дочка в смугастій шапочці з бантом лежить на грудях у Анни і на руках у Енріке.
  • Мілла Йовович розповіла про проблеми зі здоров'ям новонародженої дочки. У маленької Ошин - важкий випадок жовтяниці.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях