Лайм

Дружина Алека Болдвіна знову завагітніла після двох викиднів

36-річна Хіларія зробила третю спробу народити п'яту дитину

Через 5 місяців після викидня дружина Алека Болдвіна знову вагітна. Про це Хіларія розповіла в Instagram, опублікувавши відео, на якому слухає серцебиття ембріона за допомогою апарату УЗД.

"Увімкніть звук... я дозволю дитині говорити, тому що у мене немає слів, щоб висловити, як цей звук змушує нас почуватися, - написала щаслива жінка. - Тільки-но отримала чудову новину, що все добре і здорово з цим маленьким манчкіном. Я хотіла поділитися цим з вами".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Уже деякий час 36-річна Хіларія і 62-річний Алек намагаються завести п'яту дитину. Перший викидень у пари трапився в квітні 2019 року, другий - в листопаді. У них також є 6-річна дочка Кармен, 4-річний син Рафаель, 3-річний Леонардо і 2-річний Ромео.

  • Енріке Іглесіас розчулив соцмережі танцем з 2-місячною дочкою Машею. Малятко - третя дочка 44-річного співака і тенісистки Анни Курнікової.
  • Співачка Пінк тим часом розповіла про симптоми коронавірусу у себе і 3-річного сина. Через три тижні хлопчик все ще температурить, а у самої Пінк загострилася астма.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях