Лайм

Кухар показав, як різати цибулю без сліз і припинив вікові суперечки - це й справді можливо

Відповідь на вічне питання весь час була такою близькою...

Вік живи - вік учись. Американський кулінар та YouTube-блогер Ітан Хлебовські довів, що все ж є спосіб нарізати цибулю без сліз. Хлопець записав відео, на якому спробував два способи нарізки і з легкістю припинив вікові суперечки.

Як зазначив Хлебовські, найпоширеніший спосіб нарізки цибулі - перпендикулярно стеблу. Так ми отримуємо "орбітальні слайси", а разом з ними - різкий, стійкий запах цибулі та сльози, оскільки такий спосіб нарізки руйнує структуру овоча та призводить до виділення масла й хімічної речовини лакриматор.

Фото: YouTube / Ethan Chlebowski

Більш того при орбітальній порізці цибуля стає більш м'якою та зберігається в холодильнику менше. Порада блогера - спробуйте порізати цибулю вздовж, тобто паралельно кореню та стеблу.

Порізка вздовж допоможе зберегти структуру овоча і він не буде виділяти так багато соку й масла. Відповідно, приводу для сліз у вас теж не знайдеться.

  • Дивіться також на theLime, як приборкати довге волосся без фена й плойки. Винахідлива мешканка Нью-Йорка показала в TikTok, як приводить до ладу довгі локони, і ця маленька хитрість нагадає вам шкільний урок фізики.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil