Лайм

Ще одне зіркове розлучення: Тарас Цимбалюк та його дружина оголосили про розрив стосунків

Колишні закохані назвали причину

Зовсім нещодавно переможниця "Холостяка" Анна Богдан розсталася з Михайлом Заливако, заявивши, що її рішення є остаточним. Наприкінці березня українські виконавці Дорофєєва та Дантес оголосили про розлучення після 11 років стосунків. Український актор, зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк теж "поповнив" список зіркових розлучень. Так, знаменитість повідомив, що розлучається з дружиною Тіною, з якою був разом чотири роки.

У своєму блозі в Instagram актор зазначив, що вони з Тіною повинні вибрати різні шляхи, щоб продовжити залишатися щасливими. Також Цимбалюк подякував уже колишній коханій за проведений разом час і підсумував, що життя триває і треба йти далі.

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

"Ми з Тіночкою більше не пара. Навіть після прекрасних 4 років разом таке буває. Щоб продовжити залишатися щасливими, маємо обрати різні дороги. Безмежно вдячний за цей час. Життя продовжується", - написав Тарас у stories.

Тіна Антоненко також виклала пост у соціальних мережах, у якому написала слова подяки Тарасу за спільно прожиті роки. Дівчина наголосила, що вони не змогли пережити війну.

"Друзі, ми з Тарасом більше не пара. Війна – велике випробування абсолютно для всіх пар, і деякі з них це випробування не проходять. Наша не стала винятком. З поваги до Тараса і до себе я не даватиму жодних коментарів (власне, як зазвичай). Я дякую за ці 4 роки. Найдовші стосунки в моєму житті. Дякуємо за любов, вірність, красу подорожей, яку ми побачили вдвох, за досвід та розвиток", - висловилася Тіна про розрив з актором.

Фото: instagram.com/tina_antonenko

Про відносини Тараса Цимбалюка та Тіни Антоненко стало відомо у грудні 2019 року. Тоді пара провела відпустку в Парижі та вперше опублікувала у мережі спільні фотографії. Відомо, що вони познайомилися на зйомках, де він працював актором, а вона – гримером.

Під час участі у проекті "Танці з зірками" актор зробив пропозицію Тіні у прямому ефірі. У липні минулого року Цимбалюк та Антоненко стали чоловіком та дружиною, через рік після офіційних заручин. Весілля пройшло у Карпатах, у колі сім'ї та друзів.

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Тарас Цимбалюк раніше вже був одружений. Актор одружився у 2014 році, але через два роки шлюб розпався. Ініціатором був Тарас.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз гурт "Ґринджоли", який представляв Україну на "Євробаченні" з гімном революції

Гурт Ґринджоли існує в особі Романа Калина - чому колектив розпався та чим зараз займається його колишній лідер

Російський репер Noize MC зустрівся у Чикаго з Андрієм Хливнюком та заявив, що пишається ним

Російський репер Noize MC розповів про дружбу з Андрієм Хливнюком та похвалився спільними фото із ним - пост артиста

Мстислав Чернов привіз в Україну "Оскар", який отримав за фільм "20 днів у Маріуполі"

Мстислав Чернов повернувся в Україну з першим Оскаром - в мережі показали фото режисера на київському вокзалі