Лайм

Сергій Притула за добу зібрав кошти на два "Байрактари" для ЗСУ

"Давайте дотиснемо ще той третій літачок!"

У свій день народження, 22 червня, Сергій Притула запустив проект "Народний Байрактор", мета якого - зібрати кошти на купівлю трьох "Байрактарів" для ЗСУ. За добу вдалося зібрати близько 300 млн гривень, а це - два ударні безпілотники.

Про це телеведучий та волонтер розповів на своїй сторінці в Instargam. "Добу тому, о 9.00 ми розпочали збір коштів в рамках проекту "Народний Байрактар". Розуміючи на який захмарний бюджет ми замахнулись. Але і усвідомлюючи важливість того, чим можемо посилити Повітряні Сили ЗСУ", - зазначив він.

Фото: facebook.com/serhiyprytula

Притула додав, що станом на 9 ранку 23.06 українці перерахували 296 млн гривень. Враховуючи кошти, які вніс у скарбничку його фонд, сумарно виходить 366 млн гривень. "А це означає, що з бажаних трьох ми вже назбирали на два Байрактари! Два за добу!, - поділився телеведучий. - Люди, ви робите щось фантастичне і пишете історію! Давайте дотиснемо ще той третій літачок!".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Сергій Притула (@siriy_ua)

Кошти на перший "Байрактар" були зібрані за 12 годин. "З такими людьми як ви в цьому світі можна зробити все, що завгодно. Навіть зробити цей світ кращим. А кращим він буде без тих, кого повинні знищити "Байрактари". Перша пташка є, пішов збір на другу. І це лише 12 годин з початку збору. 156 млн гривень за 12 годин! Плюс 70 млн, які ми поставили фундаментом цього проекту. Працюємо далі", - заявив Притула увечері 22 червня.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Сергій Притула (@siriy_ua)

Сергію Притулі 22 червня виповнився 41 рік. Замість привітань та подарунків, він, як і всі українці, мріє про нашу перемогу. У свій день народження волонтер оголосив масштабний збір коштів для допомоги українській армії.

"Мені не потрібні подарунки чи пафосні привітання. Все про що я мрію у свій ДН – це наша Перемога! І разом із командою фонду я намагаюся робити все, що залежить для її наближення. Ми хочемо придбати для ЗСУ 3 "пташки" Байрактара, які допомагатимуть це робити!", - написав Притула в Instagram.

  • Раніше Сергій Притула за чотири години коментування фіналу "Євробачення" зібрав 5,5 млн гривень на допомогу Збройним Силам України.
  • Також він допоміг Kalush Orchestra провести аукціон та продати кришталевий приз "Євробачення-2022" та рожеву панаму Олега Псюка за величезну суму.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що зараз з епатажною зіркою "Євробачення" Неттою, яка співала з alyona alyona під час війни в Україні

Нетта Барзілай випускає пісні на івриті та займається волонтерством - ізраїльська співачка не говорить про війну в Україні

Організатори "Євробачення-2024" показали, якою буде головна сцена масштабного пісенного конкурсу

Організатори Євробачення-2024 показали, який вигляд матиме головна сцена - пісенний конкурс пройде у місті Мальме, Швеція

Юрій Феліпенко мобілізувався у ЗСУ: актор доєднався до підрозділу "Ахіллес"

Зірка серіалів "Колір пристрасті" та "Обіцянка Богу" актор Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ