Лайм

Морально готові: Тимур Мірошниченко з дружиною вирішили всиновити дитину

Пара розповіла подробиці

Український ведучий Тимур Мірошниченко з дружиною Інною у найближчому майбутньому планують всиновити дитину. Пара вже остаточно прийняла для себе це рішення, тепер справа лише у часі та обставинах, адже у військовий час юридично неможливо всиновити маля.

Детальніше про свої плани стосовно збільшення сім'ї зіркове подружжя розповіло у програмі "Зірковий шлях". "В нас трохи змінився вектор. Ми все ще хочемо велику родину, але ми зараз багато думаємо. Для себе ми вже вирішили, що ми готові. Ми хочемо взяти із дитячого будинку дитину третю, а далі вже будемо дивитися, чи вистачить у нас сил. Але я розумію, що це непросто: потрібно підготуватися, пройти курси, поспілкуватися із психологом, підготуватися до всіх можливих сценаріїв розвитку подій", - висловилася із цього приводу Інна Мірошниченко.

"Діти з дитячого будинку - дуже різні. Якщо вони травмовані, а ми не можемо знати, яке життя було до знайомства із нами, нам із цим працювати і нести цей хрест. До цього потрібно бути готовим, щоб це не було потім якимось сюрпризом. Морально ми готові до того, що це буде випробування. В будь-якому випадку, ростити дитину, навіть свою, - це теж випробування, бо це особистість. Ми прийняли рішення, що це хочемо зробити, просто будемо готуватися, щоб за рік-два це вже могло стати реальним і ми вже могли взяти дитинку", - також додала вона.

Тімур розсекретив, що думка про всиновлення з'явилася у них із дружиною практично одночасно. Про це пара задумалася, коли почали виходити перші новини про дітей, які через російську агресію залишилися сиротами.

"Вона одночасно, мені здається, ця ідея прийшла нам в голову. Це було ще в перші дні повномасштабної війни, коли ми бачили ці потоки інформації про те, скільки дітей залишається без батьків. Всі ми розуміємо причину. Ми почали говорити про усиновлення так, наче ми це вже узгодили. Ми навіть не обговорювали це питання. Просто почали говорити у такому ключі, ніби це вже доконаний факт", - сказав ведучий.

Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

Мірошниченко вважає, що у такій відповідальній ситуації слід слухати своє серце, воно точно не підведе:

"Це однозначно має йти від серця, ти ж не можеш собі напланувати. Ти ж не можеш прийти і сказати: "покажіть усіх". Це ж трохи інша історія. Тут треба зв'язок відчути. Він може бути відчутним лише при живій зустрічі. Коли ми вже остаточно зважимося на це, коли підемо, коли можна буде – будемо ходити, дивитися, думати. Коли відчуємо, що це наша дитина, тоді будемо усиновлювати".

Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

Нагадаємо, Тімур та Інна Мірошниченки разом виховують двох дітей - дочку Мію та сина Марка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ