Лайм

Учасник "Ліги Сміху" Ярослав Гаркавко загинув на фронті: що відомо

Коміку було 26 років

Український комік та актор Ярослав Гаркавко загинув на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів. Про смерть 27-річного учасника "Ліги Сміху" повідомляють у соцмережах його колеги та друзі.

"Жахливі новини, в які не хочеться вірити. Не стало Ярослава Гаркавка, якого, ми впевнені, багато хто з вас знає. Зараз не вистачає слів, у голову лізуть лише приємні спогади, пов'язані з цією людиною, - йдеться у Telegram "Ліги Сміху". - Дякую тобі, друже, за те, що захищав нас весь цей час. Спочивай з миром".

Читайте на тему: Не 100 тисяч: у Зеленського озвучили кількість загиблих на війні з Росією.

Фото: t.me/ligasmeha

Волонтер та колега Гаркавка за командою "Горобчик" Олександр Коулман поділився в Instagram своїми спогадами про друга.

"2022 рік, Ярик йде захищати нас від ворога. Скільки гордості та поваги до нього за це. Періодично питав про справи, може щось потрібно, хотів записати з ним підкаст, але... Яріка більше немає. І частки мене теж, - написав він.- Вдячний тобі, Ярік, за твоє світло, сміх, чарівність і за те, що поклав своє життя, захищаючи нас".

Фото: instagram.com/koulmen_s.ss/

"Ярік… світла пам'ять! Ми пройшли з тобою сезон, де стали чемпіонами разом із горобчиками. Ми з тобою разом грали в ОГО, грали в покер, сміялися в коридорах Жовтневого, ти постійно накидав приколи і з тобою було завжди радісно, навіть коли на душі було погано, - написав Володимир Дантес. - Іноді виникало враження, що в тебе не буває поганого настрою. Ти пішов захищати Україну, захищати нас. Прокляті тварини перервали твій шлях у цьому світі. Будь ласка, не дай тим, хто дивиться на нас із неба, сумувати. Ти це точно вмієш".

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Dantes(@vladimirdantes)

"На фронті загинув син, друг, колега, доброї душі людина. Ярік, вибач за все. Я досі не можу повірити в те, що сталося. Співчуття рідним. Вічна пам'ять! Слава Герою!" - написав тренер проекту "Ліга Сміху" Ігор Ласточкін.

Ярослав Гаркавко 20 грудня мав відзначити 27 день народження. Перед тим, як стати на захист країни, він виступав на "Лізі Сміху" у командах "Ого" та "Горобчик".

Читайте на тему: Готувався померти, але відкрив очі і вирішив жити – історія Героя України.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування