Лайм

Топ-10 ідей новорічного манікюру в головних кольорах 2023 року

Урізноманітніть свої образи сміливим дизайном

На календарі – початок грудня, а це означає, що чимало модниць вже розпочали підготовку до зимових свят. Звичайно, ключову роль в образі грає вбрання: найчастіше це сукня для корпоративу або вечірки з друзями. Також особливу увагу слід приділити деталям, а саме – макіяжу та манікюру. theLime вирішив поділитися з вами ідеями новорічного манікюру в головних кольорах 2023 року.

Найчастіше для зустрічі Нового року дівчата обирають червоний відтінок гель-лаку. Ви можете зробити як однотонний манікюр насиченого яскраво-червоного кольору, так і урізноманітнити його різними дизайнами. Наприклад, покрити один ніготь білим кольором і зробити дизайн з імітацією в'язки. Або ж нанести на ніготь стемпінг у вигляді сніжинки та прикрасити її невеликими стразами.

Фото: instagram.com/bibornailsbydori

Ще один варіант новорічного манікюру – червоний френч. Замість його класичного виконання з білим кінчиком необхідно використовувати червоний відтінок лаку. Урізноманітнити такий дизайн можна візерунком контрастного кольору.

Фото: instagram.com/ritaphilipsnails.ae

У деяких Новий рік асоціюється з магією та яскравими вогнями, тому багато дівчат полюбляють покривати нігті лаками, у складі яких є блискітки або мерехтливі частинки. Для створення стильного дизайну нанесіть на більшість нігтів лак з блискітками, а один або два виділіть дизайном.

Фото: instagram.com/sylwia.ka_1982

Якщо ви не можете визначитися із кольором, в одному манікюрі можна поєднати кілька різних. Наприклад, червоний та зелений. Такий дизайн нігтів також можна урізноманітнити блискітками, стемпінгом чи хаотичними мазками на одному нігті.

Фото: instagram.com/sssmlkrr

Якщо ви любите мінімалізм, зробіть акуратний французький манікюр із кінчиком ніжного-блакитного кольору. Доповніть такий дизайн стемпінгом у вигляді сніжинок.

Фото: instagram.com/heluviee

Читайте також: Як виглядає манікюр френч омбре – один із найбільших трендів зими.

А якщо ви хочете сяяти яскравіше за всіх на новорічній вечірці, підберіть гель-лак насиченого фіолетового відтінку з шиммером. Такий колір переливатиметься і радуватиме своїм блиском.

Фото: instagram.com/tanita238

Також для зустрічі Нового року 2023 року підійде синій, блакитний або фіолетовий відтінок. Якщо ви хочете прикрасити однотонне покриття, зверху можна нанести блискучий шар, який ефектно виглядатиме з будь-якими святковими вбраннями.

Фото: instagram.com/elzbieta_laszewska_instruktor

А тим модницям, які люблять ніжні та романтичні образи, радимо зробити новорічний манікюр у рожевих відтінках. Це може бути френч з рожевим та білим кінчиком і об'ємними сніжинками.

Фото: instagram.com/candynailsbykarolina

Ще один варіант святкового манікюру - поєднати в одному декілька відтінків рожевого, один ніготь покрити лаком із щільними блискітками, а ще на одному зробити незвичний френч.

Фото: instagram.com/klaudiapakula.nails

Рожевий відтінок можна поєднувати в одному манікюрі з синім, а також з блискітками та хвилястим трендовим дизайном. Доповнити такий нейл-арт можна стемпінгом контрастного кольору.

Фото: instagram.com/paznokciewkolorzemarzen

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно