Лайм

Як виглядають наймодніші літні комбінезони для жінок: трендові фасони 2023 року

Стильні брючні варіанти для будь-якого випадку

Підбираючи літній гардероб, ми завжди враховуємо, щоби річ відповідала трендам і добре сиділа. Однак важливим аспектом в одязі на літо є комфорт і практичність, як у повсякденних луках, так і в образах для особливих випадків. Найбільшою популярністю з року в рік користуються модні шорти та різні моделі штанів. У 2023 році гідною альтернативою стали комбінезони. Розповідаємо, які фасони заполонять вулиці міст цього літа.

Комбінезон із широкими штанинами

Така модель допоможе вам виглядати сучасно і при цьому почуватися легко. Комбінезон із широкими штанинами із зав'язками на плечах та прихованими кишенями – ідеальний варіант для спекотного літа. Залежно від підібраних аксесуарів можна створити як повсякденний, так і вечірній образ.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Комбінезон карго

Комбінезон у стилі карго – ще одна модна річ цього літа. Відмінна риса даного фасону – вільний крій та великі накладні кишені, часто з клапанами. У 2023 році комбінезони карго виконані з щільної тканини і мають довгий рукав, що важливо для одягу, який ми вибираємо для прохолодних літніх днів.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: Джинси карго – трендовий фасон 2023: як вони виглядають та з чим носити.

Комбінезон з ліфом-бандо

Комбінезони жіночі літні без бретелів стануть вдалим рішенням для особливих випадків та будь-яких урочистостей. Така модель виглядає неймовірно жіночно та підкреслює зону декольте. Комбінезони з ліфом-бандо можуть мати широкі штанини і не дуже, бути зі щільного або легкого матеріалу.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Бавовняний комбінезон з накладними кишенями

Чудовою основою вашого літнього гардеробу стане бавовняний комбінезон. Накладні кишені роблять річ оригінальною та стильною. Така модель буде незамінною і на відпочинку, і в міській повсякденній метушні.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Джинсовий комбінезон

Джинсові комбінезони носять у будь-який сезон, адже вони неймовірно зручні та практичні. Літній комбінезон із деніму має безліч моделей та відтінків. Вибирайте той фасон, який підійде вашій фігурі і задовольнить ваші смаки.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Раніше ми розповідали, як виглядає трендове літнє взуття, яке стало актуальним у 2023 році: фото.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Дріжджі не потрібні: рецепт паски на заквасці, яка вийде ніжною і запашною

Як у домашніх умовах приготувати ароматну паску на заквасці, щоб побалувати близьких та здивувати своїх гостей на Великдень

Картопляні лушпайки – чудове добриво для смородини: як і коли його використовувати

Які корисні речовини містить у собі картопляне лушпиння, а також як його можна використовувати для удобрення кущів смородини

Як приготувати смачну паску на сирному тісті: швидкий рецепт на Великдень

Як у домашніх умовах спекти швидку паску на сирному тісті, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати близьких на Великдень