Лайм

У США застрелили відомого 32-річного репера, який був другом Джастіна Бібера

Експерти з'ясували деякі подробиці трагедії

У Нешвіллі, штат Теннессі, помер 32-річний репер Кріс Кінг, який приїхав до міста, аби взяти участь в одному з фестивалів. Його життя обірвалося 20 квітня внаслідок смертельних вогнестрільних поранень.

Видання Billboard пише, що свої останні години життя виконавець провів у компанії друзів. Детективи з'ясували, що під час цієї прогулянки троє невідомих намагалися пограбувати репера та тих, хто був із ним, і невдовзі пролунав звук пострілу. Поранення також отримав й інший чоловік з цієї ж компанії. Його вдалося врятувати, а Кінг помер вже у лікарні.

Читайте також: Знаменитого репера у США звинувачують у насильстві і торгівлі людьми: деталі скандалу.

Крісу Кінгу було 32 рокиФото: instagram.com/whoischrisking

Смерть репера прокоментував його близький друг - канадський виконавець Джастін Бібер. На своїй сторінці в Instagram він зізнався, що переживає велику болісну втрату, і додав, що Кріс назавжди залишиться в його серці.

"Люблю тебе, брате. Це боляче. Будь ласка, згадайте його сім'ю в своїх молитвах. Побачимося в раю, брате", - зазначив Бібер.

Кріс Кінг та Джастін БіберФото: instagram.com/whoischrisking

Про смерть артиста висловився також і інший його близький друг та колега Тріппі Ред: "Мені так боляче, що я навіть думати не можу про те, що сталося… Повернися, брате, я люблю тебе! Я не можу в це повірити".

Відомо, що до Нешвіллу Кріс Кінг приїхав, щоб виступити на фестивалі Nashville Cannafest. Цей захід відбувся у п’ятницю вечері, напередодні смертельного інциденту.

Читайте на тему: Виступав в окупованому Херсоні і Мелітополі: російський співак-путініст вчинив самогубство.

публікація артиста про виступ на фестивалі.Фото: instagram.com/whoischrisking

До слова, Кріс Кінг - відомий американський репер, який був засновником музичного лейблу Snotty Nose Records. За кілька тижнів до смерті він презентував свій останній трек під назвою Seeing Double Seeing Double.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа