Лайм

Онкохвора Кейт Міддлтон розповіла, як почувається під час боротьби з важкою хворобою

Принцеса поділилася своїми планами

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон, яка продовжує боротьбу з раком, відверто поспілкувалася з підписниками та розповіла про перебіг лікування хвороби. Міддлтон уточнила, що почувається добре та вірить у перемогу над підступною хворобою.

На сторінці в Instagram представниця королівської родини подякувала людям за моральну підтримку. Також вона поділилася своїми планами на майбутнє.

Читайте також: "Зникнення" Кейт Міддлтон: що відомо про місцезнаходження і стан принцеси Уельської.

Кейт МіддлтонФото: instagram.com/princeandprincessofwales/

"Я була вражена усіма добрими повідомленнями підтримки за останні пару місяців. Це справді змінило світ для нас із Вільямом і допомогло нам обом у важкі часи", - висловилася Кейт.

Вона додала, що лікування відбувається успішно, проте після проходження хіміотерапії бувають хороші та погані дні. "У ці погані дні відчуваю слабкість, втому, і відповідно потрібно дати своєму тілу відпочити. Але в хороші дні, коли ви почуваюся сильнішою, хочу максимально використати цей час", - уточнила жінка.

Кейт додала, що її лікування триватиме ще кілька місяців. "Я дуже хочу відвідати парад на день народження короля цими вихідними зі своєю родиною і сподіваюся приєднатися до кількох публічних заходів протягом літа", - поділилася своїми планами принцеса.

Кейт підкреслила, що вчиться бути терплячою. "Сприймаю кожен день таким, яким він є, прислухаючись до свого тіла та дозволяючи собі приділяти такий необхідний час, щоб вилікуватися", - резюмувала Кейт та подякувала усім, хто її підтримує, за розуміння.

Раніше ми писали, що принц Вільям висловився про стан здоров'я Кейт Міддлтон. Чоловік прокоментував ситуацію під час заходу з нагоди 80-ї річниці з Дня висадки союзних військ у Нормандії.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Лідер гурту "МЕРІ" пригадав Олегу Виннику форму російського офіцера

Лідер гурту "МЕРІ" Віктор Винник висловився про Олега Винника, який живе за кордоном під час війни

Вєрка Сердючка раптово скасувала виступ на фестивалі

Вєрка Сердючка не виступатиме на фестивалі ATLAS UNITED 2024 - команда Андрія Данилка назвала причину скасування виступу

Племінник Ольги Сумської відповів, чи порозумівся з акторкою після конфлікту в мережі

Український актор В'ячеслав Хостікоєв розповів, чи порозумівся зі своєю тіткою Ольгою Сумською після його інтерв'ю про Антоніну Паперну в Москві