Лайм

Жодних з'ясовувань стосунків: Маша Єфросиніна розповіла, як спілкується з чоловіком-військовим

Подружжя має свої правила, яких вони дотримуються

Чоловік Маші Єфросиніної Тимур Хромаєв пішов на фронт за кілька місяців після початку повномасштабного вторгнення. Рішення боронити Україну бізнесмен ухвалив після того, як через росіян втратив свій бізнес, який будував роками. За два роки життя окремо телеведуча з коханим виробили свої правила спілкування, які допомагають їм підтримувати одне одного у непростий період.

"З Тимуром в нас є свої правила спілкування, яких ми чітко дотримуємося, щоб не просто не розхитувати емоційний стан одне одного, а бути підтримкою і плечем. Наприклад, зв'язок, бажано відео, щоб я його побачила. Під час зв'язку говоримо лише на звичайні життєві теми. Жодних з'ясовувань стосунків, жодних дрібязкових проблем. Ми домовилися обережно ставитися до настроїв одне одного", - поділилася знаменитість в інтерв'ю "24 каналу".

Читайте також: Ведучий Євген Фешак розповів, навіщо в мережі пліткують про розлучення Єфросиніної і Хромаєва.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

У мирний час, за словами Марії, вони з чоловіком заздалегідь планували свої вихідні, проте зараз парі достатньо просто бути разом, і не важливо де.

"Служба Тимура передбачає відрядження в Київ, тому я маю змогу його бачити, а він – бачити мене з сином. В мирні часи, коли в нас були вихідні чи відпустка, нам обов'язково треба було щось запланувати, якось нестандартно провести час, зараз такого немає. Ми можемо проводити час вдома дивитися кіно і на 15-ій хвилині вже позасинати в обіймах одне одного. Бо ми просто разом і цього достатньо", - зізналася вона.

Читайте також: Дуже стараюся: Наталка Денисенко розповіла, як підтримує стосунки на відстані з чоловіком-військовим.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Поки чоловік на фронті Єфросиніна сама займається всіма сімейними питаннями, і навіть отримала від коханого жартівливі прізвиська: "голова нашої родини" і "жінка-центр прийняття рішень".

"Я не хочу наше з ним спілкування наповнювати чимось негативним. Я стала дуже-дуже ніжною до нього, як ніколи, і чутливою. Я приділяю йому більше уваги і нічого не вимагаю у відповідь. І, що дуже важливо, жодних дорікань, – зазначила вона. – Я багато йому розповідаю якісь життєві ситуації, що в мене на роботі, все, чим раніше він не цікавився. Він і сам просить: "Розказуй все, що було! Головне не про війну!". Я і розказую, чи вийшли сирники, чи знов спалила".

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Читайте також у матеріалі theLime, у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля