Лайм

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Вперше з початку повномасштабного вторгнення

Молдавський співак Дан Балан, який до початку повномасштабного вторгнення активно будував кар'єру в Україні, лише двічі публічно згадав про війну. У лютому 2022 року артист написав єдиний допис про російську агресію, потім тривалий час мовчав. У грудні 2023 року на концерті у Молдові виконавець зі сцени підтримав українців, які прийшли на його виступ.

28 червня 2024 року на сторінці Дана Балана в Instagram з'явилося відео з Буковеля. "Україна, я дуже сумував", - українською підписав співак ролик, на якому мчить велосипедом українськими горами.

Читайте також: Лідер гурту "МЕРІ" згадав Олегу Виннику форму російського офіцера.

Фото: instagram.com/danbalan

У коментарях з'явилися не лише українські шанувальники артиста, які привітали Дана в Україні, а й росіяни. Громадяни країни-терористки написали, що чекають на Балана й в Росії.

Фото: instagram.com/danbalan

Фото: instagram.com/danbalan

Фото: instagram.com/danbalan

Фото: instagram.com/danbalan

Фото: instagram.com/danbalan

Нагадаємо, Дана Балан у перші дні повномасштабного вторгнення опублікував у своєму Instagram фото українського прапора і процитував слова Тараса Шевченка.

"Схаменіться! Будьте люди, бо лихо вам буде. Розкуються незабаром заковані люде, настане суд, заговорять Дніпро, і гори. Боже, врятуй Україну! Всім серцем з вами!", – написав суддя шоу "Голос країни" 27 лютого 2022 року.

Фото: instagram.com/danbalan

Після цього він тривалий час практично не з'являвся у соцмережах, не згадував про жорстокі військові злочини РФ в Україні, не давав розгорнутих коментарів на тему війни, а також не проводив благодійних концертів на підтримку нашої країни.

Мама співака Людмила Балан продемонструвала більш активну позицію: весь цей час жінка підтримувала нашу країну у боротьбі з агресором. У своїх соцмережах вона публікувала слова солідарності Україні, а також захоплювалася мужністю та сміливістю нашого народу.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Dan Balan (@danbalan)

Тим часом Адель критикують через сукню російського дизайнера, який одягав окупантів.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Маячня і дурість: Настю Каменських захейтили за "розваги" в столичному метро

Відому українську співачку Настю Каменських розкритикували у мережі за дивне відео, як вона з іншою артисткою красується у київському метро