Лайм

Лідер гурту "МЕРІ" пригадав Олегу Виннику форму російського офіцера

Музикант прокоментував позицію співака

Український музикант, лідер гурту "МЕРІ" Віктор Винник прокоментував життєвий вибір свого колеги з таким самим прізвищем - Олега Винника, який після початку повномасштабної війни в Україні виїхав до Німеччини.

В інтерв'ю "Апостроф" theLime автор хіта "Я з України" сказав, що виконавець "Вовчиці" ніколи не був патріотом, і згадав йому форму російського офіцера на концертах.

Читайте також: Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника.

Фото: instagram.com/viktor_vynnyk

"Кожен чинить в міру своїх цінностей. Ніколи цей артист не приховував своєї позиції. Не може людина, яка виступає на "огоньках" у формі російського офіцера чи солдата, мати якісь принципи. А тепер хтось дивується тому, що він у Німеччині", – висловився Віктор.

За період великої війни Олег Винник неодноразово потрапляв під хвилю хейту. Негативні коментарі, на думку лідера "МЕРІ", пишуть саме розчаровані шанувальники виконавця.

"А щодо хейту, то в нашому суспільстві часто простежується така поведінка: люди щось возвеличують дуте, несправжнє, а коли воно показує свою суть, то виникає хейт. І у випадку з Винником – це переважно ті люди, які ходили до нього на концерти", - вважає музикант.

Читайте також: Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України.

Фото: instagram.com/olegg.vynnyk

Також нагадаємо, що у 2019 році Олег Винник знімався в одному кліпі з російськими зірками, які підтримали анексію Криму і агресію РФ на Донбасі, а після 24 лютого 2022 року – жорстоку війну на всій території України.

Тоді у команді Винника сказали, що участь співака у проекті "Всім мир" нібито ніяк не суперечить його громадянській позиції.

"Рішення підтримати міжнародний проект, який був запущений у день миру, не йде врозріз із життєвою та патріотичною позицією артиста. Згідно з умовами, учаснику необхідно було самостійно зняти на камеру те, що він хоче сказати на захист миру на планеті та вимовити фразу: "Усім мир "рідною мовою", - виправдалися представники Олега Винника.

Фото: Скріншот

Читайте повне інтерв'ю лідера гурту "МЕРІ" для "Апостроф" theLime: Я не хотів тоді піднімати мовне питання... Це була помилка.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Старша за всіх наших дітей: Тімур Мірошниченко розповів про доньку, яку вони вдочерили

Тімур Мірошниченко розповів про усиновлення дівчинки Ангеліни і як сестру прийняли інші діти

Уламки впали біля нас: дружина Анатолія Анатоліча показала наслідки російської атаки на Київ

Український телеведучий Анатолій Анатоліч з дружиною і маленьким сином, а також Фагот з ТНМК ледь не постраждали від ракетної атаки росіян 30 червня

Воював з початку повномасштабного: Сергій Танчинець повідомив про загибель на фронті брата

На війні загинув Дмитро Чендей - брат фронтмена гурту "Без обмежень" Сергія Танчинця