Лайм

Олена Зеленська прибула у США в чорному костюмі: образ першої леді

Дружина президента супроводжує чоловіка у закордонній поїздці

Увечері 22 вересня президент України Володимир Зеленський та його дружина Олена Зеленська прибули у США для участі у заходах 79-ї сесії Генеральної асамблеї ООН. На трапі літака перша леді продемонструвала строгий лаконічний образ.

Відповідні фото з'явилися на сторінках президентської пари в Instagram. Для робочої поїздки до Америки Олена Зеленська вибрала костюм чорного кольору, який складався з жакету оверсайз і штанів прямого крою. Акцентом образу стала шовкова хустка, яку перша леді красиво зав'язала навколо шиї. Волосся дружини президента було акуратно зібране у низький хвіст.

Читайте також: Який блейзер вибрала Олена Зеленська для поїздки до Львова: скільки він коштує.

Фото: instagram.com/zelenskyy_official/instagram.com/olenazelenska_official

Володимир Зеленський для поїздки до Сполучених Штатів вибрав чорний лонгслів-поло з національним гербом, а також штани-карго кольору хакі.

"Прибули до Сполучених Штатів Америки. Головне завдання – зміцнення України, захисту всіх наших людей. Цю війну можна завершити справедливим миром тільки на основі глобальної роботи. Кожен, хто цінує життя, може допомогти. І найбільш дієва допомога – це рішучість. План перемоги України буде на столі в усіх наших союзників", - написав президент.

Фото: instagram.com/zelenskyy_official/instagram.com/olenazelenska_official

Після початку повномасштабної війни за образи Олени Зеленської відповідає Наталія Каменська, засновниця бренду Gunia Project. Раніше дизайнерка розповідала, що для іноземних поїздок підбирає першій леді костюми, бо, на її думку, вони краще передають стан української жінки.

"Це як символ того, що ми зібрані, сильні та завжди готові. А брючний костюм чоловічого крою тим більше надає впевненості. Чому перша леді все частіше з'являється у костюмах? Це посилання світу: Україна бореться", - вважає стилістка Олени Зеленської.

Раніше ми розповідали, які образи вибрали Володимир і Олена Зеленські для четвертого Саміту перших леді та джентльменів: що відомо про бренди.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також