Лайм

У Києві знову покажуть зимове шоу "Winterra. Легенда казкового краю": глядачів дивуватимуть новим форматом

Поринути в атмосферу таємничої зимової казки можна буде з 12 грудня

У Києві знову покажуть зимове шоу світового рівня "Winterra. Легенда казкового краю". Прем'єра вистави відбудеться 12 грудня на ВДНГ.

Цієї зими шоу покажуть у новому для українського глядача форматі - 5D: актори гратимуть ролі і взаємодіяти з залом в п'яти площинах концерт-холу. Вистава буде доповнена візуальними спецефектами, графікою і живим вокалом. В історії трохи змінять сюжетну лінію і збільшать кількість хореографічних і акробатичних номерів, в порівнянні з попереднім сезоном.

У шоу також зміниться акторський склад. Тепер глядачі побачать більше професійних акробатів і гімнастів. Однак головні герої, яких полюбили глядачі в минулому сезоні, залишаться незмінними.

Роль Мороза зіграє провідний актор театру "КОЛЕСО" Едуард Кіхтенко, старшим братом, який відправиться в край Winterra, стане учасник численних музичних конкурсів і переможець "Слов'янського базару" Олександр Балабанов, а Розповідачем виступить харизматичний співак і телеведучий Василь Звєрєв.

Автором музичних композицій і головного саундтреку шоу як і в минулому році виступив український музикант Юрій-Юркеш Юрченко.

Організатором шоу традиційно стала компанія StarLight Entertainment, відома популярними постановками "Вартові Мрій" та "Дім Таємнічіх Пригод".

Нагадаємо, вперше шоу "Winterra. Легенда казкового краю" було представлено української аудиторії минулої зими. За сезон шоу відвідали понад 50 000 глядачів зі всієї країни.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймАфіша

Читайте також

Танцювальні суботи, вар’єте, рок, ска-панк і вистави: Caribbean Club анонсує події квітня-травня

"Карибські вечорниці", вар’єте "Рояль" у форматі дінер-шоу, концерт EPOLETS: події квітня і травня в Caribbean Club

Легендарна VERKA SERDUCHKA зіграє благодійний концерт в Osocor Residence

VERKA SERDUCHKA виступить в Osocor Residencе з мегахітами і новою версією Dancing Lasha Tumbai

Афіша подій у Києві: "Карибські вечорниці", вар'єте "Рояль" з Lida Lee, спектаклі "Чорного квадрата"

Caribbean Club запрошує на події лютого: гостей чекають улюблені музичні, театральні та гумористичні заходи