Лайм

До Києва повертається легендарний Оркестр Гленна Міллера

4 і 5 січня в "Жовтневому палаці" слухачі зможуть насолодитися віртуозним виконанням джазу

Музиканти з оркестру, який носить ім'я цього легендарного тромбоніст, знову доведуть киянам «Гленн Міллер - живий!». Вже 4 та 5 січні у"Жовтневому палаці"слухачі зможуть знову насолодитися віртуозним виконанням "інтелектуальної музики" - джазу, колись проспіваного і зіграного самим Гленном Міллером, а також Френком Сінатрою, Еллою Фіцджеральд, Луї Армстронгом і іншими легендарними виконавцями.

Оркестр Гленна Міллера під керівництвом Уілла Салдена є одним з трьох колективів-тезок і єдиним, який удостоївся права працювати в Європі. Правда, досягнення цих вершин зайняло не один рік. Спочатку глава «Glenn Miller Productions Inc.» американець Девід Маккей зібрав під одним дахом найсильніших джазменів західної Європи. Потім же протягом 15 років під його чітким контролем відтворювалися унікальні творіння Гленна Міллера.

Гастролювати оркестр Гленна Міллера почав в 1990 році, даруючи слухачам усього світу незабутні враження від прослуховування інструментальної музики та композицій. І сьогодні кожен концерт колективу - це неймовірні польоти в невідомість, де атмосферу створюють алмазні розсипи божественного звучання живих інструментів.

Не відмовляйте собі в задоволенні - купуйте квитки на концерт оркестру Гленна Міллера, беріть друзів, заходите в зал для глядачів, закривайте очі і вирушайте в зачаровующій світ класичної музики! Адже в рамках цього неймовірного концерту прозвучать шедеври джазової музики в неповторному, оригінальному, але пізнаваному усіма звучанні оркестру Гленна Міллера.

Цікавим є той факт, що унікальне звучання оркестру народилося в результаті щасливо-нещасливої випадковості: на одному з концертів трубач поранив губу, внаслідок чого партію довелося перехопити кларнетист. Експеримент вдався - і ... вийшло щось зовсім нове. А саме - неймовірно красива аранжування всіма улюбленої пісні!

Подаруйте казку собі і близьким, відправившись на концерт оркестру Гленна Міллера! Вас чекає віртуозне виконання улюблених джазових композицій та, звичайно ж, всесвітньо відома "Серенада місячного світла" - всесвітньо відома, традиційна родзинка будь-якого виступу колективу.

Купити квитки

Читайте також

Танцювальні суботи, вар’єте, рок, ска-панк і вистави: Caribbean Club анонсує події квітня-травня

"Карибські вечорниці", вар’єте "Рояль" у форматі дінер-шоу, концерт EPOLETS: події квітня і травня в Caribbean Club

Легендарна VERKA SERDUCHKA зіграє благодійний концерт в Osocor Residence

VERKA SERDUCHKA виступить в Osocor Residencе з мегахітами і новою версією Dancing Lasha Tumbai

Афіша подій у Києві: "Карибські вечорниці", вар'єте "Рояль" з Lida Lee, спектаклі "Чорного квадрата"

Caribbean Club запрошує на події лютого: гостей чекають улюблені музичні, театральні та гумористичні заходи