Лайм

"Друга Ріка" зіграє в Києві альбом 15-річної давності: 5 пісень, які варто почути наживо

Гурт зіграє хіти з культового альбому "Рекорди"

7 березня в столичному клубі Atlas легендарний український гурт «Друга Ріка» влаштує унікальний концерт, де зіграє хіти з культового альбому «Рекорди».

Альбом «Рекорди» побачив світ 15 років тому, в квітні 2005 року. До речі, «Рекорди» стали першою офіційною роботою гурту з клавішником Сергієм «Шурою» Герою. Майже миттєво диск став «золотим», а сингл «Так мало тут тебе» 32 тижні протримався на головних позиціях в українських хіт-парадах.

Платівка була абсолютним лідером за кількістю хітових композицій: «Так мало тут тебе», «Три хвилини», «П'ю з твоїх долонь», «Відчиняй». Саме ці хіти, та багато інших, поціновувачі творчості гурту і почують 7 березня в Києві. Більш того, чимало пісень з альбому будуть зіграні вперше за 15 років.

За словами лідера гурту Валерія Харчишина, хіти «Рекордів» є довгожителями.

«Вони залишаються актуальними протягом 15 років, і жоден концерт без них не обходиться. Що стосується мейнстрімових пісень — перш за все я маю на увазі «Так мало тут тебе», «П'ю з твоїх долонь», «Три хвилини», «Відчиняй» — вони були настільки форматними та радійними, що затьмарили більш концептуальні й непрості. «Сам собі острів», «Шоу», «Падали» та «Секс на драйв», дуже рідко виконувалися, бо на той час були складними, як для виконання, так і для сприйняття. Це пісні «другої хвилі». Вони набагато повільніше оселяються в серці чи голові, тому засвоюються організмом на рівні нового рефлексу», - підкреслив Валерій Харчишин.

Звісно, майже у кожного поціновувача сучасної української музики, в особистому плейлисті є хіти з «Рекордів», проте почути культові пісні наживо – особливе задоволення. То ж не варто собі в ньому відмовляти.

«З огляду на те, що разом з нами виросли і наші слухачі, то чому б не згадати минуле, аби познайомити його з майбутнім. Зіграємо все! І трохи більше», - додав Валерій Харчишин.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймАфіша

Читайте також

Тіна Кароль в Osocor Residence: 14 червня співачка дасть концерт просто неба в резиденції

Незабутній вечір під відкритим небом разом із Тіною Кароль! 14 червня в резиденції Osocor Residence співачка влаштує грандіозний концерт

Танцювальні суботи, вар’єте, рок, ска-панк і вистави: Caribbean Club анонсує події квітня-травня

"Карибські вечорниці", вар’єте "Рояль" у форматі дінер-шоу, концерт EPOLETS: події квітня і травня в Caribbean Club

Легендарна VERKA SERDUCHKA зіграє благодійний концерт в Osocor Residence

VERKA SERDUCHKA виступить в Osocor Residencе з мегахітами і новою версією Dancing Lasha Tumbai