Лайм

Стильні зачіски на коротке волосся: прості ідеї для різних приводів

Бути стилістом не так вже й важко

Зачіска - річ унікальна. Довге у вас волосся чи коротке - не має значення. Все одно ви можете урізноманітнити свої будні або вихідні, офіційні виходи цікавим варіантом укладка. В решті-решт, ви можете виглядати ефектно, навіть коли просто вийшли за хлібом.

Що стосується довжини, кожна друга дівчина хоч раз в житті замислювалася про коротку стрижку, чималий відсоток вирішується на цей крок, про що пізніше не шкодують. Часто короткі зачіски відкривають обличчя, підкреслюють вилиці або очі, вони можуть кардинально змінити ваш імідж. Головне не забувати про природність і простоту. The Lime підібрав варіанти стильних зачісок для різних приводів.

Зачіски на кожен день

Почнемо з найпростішого - коротких зачісок, які підійдуть для повсякденності. Такі зачіски зручні і не віднімуть у вас багато часу. Але і тут варто враховувати деякі нюанси. Наприклад, різну структуру волосся.

Є волосся слухняне, а є не дуже. Відносно останніх, можна підкреслити їх красу, створивши легку недбалість. Для цього на вимите волосся просто нанесіть пінку і висушіть їх, опустивши голову вниз. Швидко, природно і обсяг протримається щонайменше кілька годин.

Зачіски з кучериками, які дозволять виглядати ефектно

Кучерики і грайливі локони навряд чи колись вийдуть з моди, до того ж виглядають вони стильно і підійдуть буквально для будь-якого випадку. А для створення такої зачіски вам знадобиться всього лише плойка і праска.

Виберіть конкретне місце для проділу і сміливо крутіть. Однак не забудьте зафіксувати ваші кучері, так зачіска протримається значно довше.

Ще один спосіб накрутити ваше волосся - використовувати середню плойку, однак накручувати, також опускаючи голову донизу. Піднявшись, ви і отримаєте той грайливий обсяг. Бути стилістом не так уже й важко.

Асиметричні зачіски допоможуть бути в тренді

Що ж, ну а тут ми маємо справу з більш складним варіантом зачісок для короткого волосся. Такі стрижки доволі складні в укладанні, але з ними ваш успіх гарантований. Асиметричні зачіски рідко залишаються без уваги оточуючих, до того ж надають вашому образу загадковості.

Укладання на асиметричну стрижку може бути як ідеально гладким, так і з легкою недбалістю, що завжди додасть нотку екстравагантності.

Читайте також

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами