Лайм

Кавуновий манікюр: яскраві ідеї літнього дизайну нігтів

Як зробити соковитий манікюр для літа

Кавуновий манікюр - це неймовірно стильний варіант дизайну нігтів для цього літа. Поєднання червоного, зеленого і чорного підніме настрій власниці соковитого манікюру і притягне увагу оточуючих.

The Lime зробив добірку фото, з якої ви почерпнете масу свіжих ідей або виберете готовий варіант стильного оформлення нігтів. Такий дизайн нігтів виглядає неймовірно яскраво і смачно, а також подарує відчуття легкості і безтурботності.

Професіонали в нейл-індустрії пропонують величезну кількість варіацій на дану тематику. Залежно від відтінку лаку, кавуновий манікюр може бути ніжним і світлим або яскравим і зухвалим. Малюнки можуть бути у вигляді кавунових часточок або тільки натякати на кавунову тематику. Надати свіжості такому дизайну можна, намалювавши гарні крапельки роси.

Для кавунового манікюру підійде форма нігтів мигдаль, овал або квадрат. Часточки кавуна відмінно виглядатимуть як на довгих, так і на коротких нігтях. Малюнок можна нанести на всі нігті або тільки на один-два пальчика на кожній руці.

Тепер ви знаєте, як зробити яскравий літній манікюр з кавуном. Візьміть прості ідеї собі на замітку і неодмінно здійсніть їх в життя.

  • Раніше The Lime зібрав для вас найяскравіші і трендові новинки морського манікюру , які приваблюють своєю свіжістю, простотою і яскравістю.
  • А також показав, як можна виділитися цього літа за допомогою неонового дизайну нігтів .

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами

Відразу піднімає настрій: добірка красивого і модного манікюру на весну 2024 року

Модний манікюр для весни 2024 - які кольори обрати та чому вони популярні - добірка актуальних ідей, пояснення від експерта