Лайм

Стильний манікюр без салонів й майстрів: як зробити це вдома

Ідеї манікюру в домашніх умовах

Манікюр грає не останню роль у створенні бездоганного жіночого образу. Але іноді на салони не вистачає часу або можливості. А якщо знати невеликі хитрощі, то можна з легкістю зробити манікюр своїми руками, не вдаючись до допомоги майстрів.

The Lime зібрав для вас кілька модних ідей нігтьового дизайну, які легко повторити в домашніх умовах.

Манікюр в горошок

Такий дизайн дуже легкий у виконанні, але в різних варіаціях виглядає яскраво, незвично і ефектно. Для такого манікюру вам знадобиться лак базового кольору, лак для точок і зубочистка.

Для початку підготуйте нігті до покриття. Потім покрийте базовим лаком і добре просушіть. А зробити швидко це можна, змочивши руки у воді з льодом. Коли лак повністю висохне - приступайте до малювання точок. Занурте зубочистку в лак іншого кольору і зробіть точки по всьому нігтю. Після висихання точок, покрийте ніготь безбарвним лаком.

Місячний манікюр

Техніка виконання такого дизайну схожа на перевернутий френч. Для покриття лаком нігтя буде потрібно спеціальний трафарет, який зазвичай використовується для французького манікюру. Тільки кріпити його потрібно не на кінчик, а зверху, щоб вийшло півколо.

Комбінувати кольори можна найрізноманітніші, все залежить від вашого настрою і переваг. Відмінно виглядають всі відтінки разом з золотом або сріблом.

Манікюр в смужку

Для такого нейл-дизайну продаються спеціальні смужки. Вони бувають будь-якої товщини і колірної гами. Ви можете комбінувати товсті смужки з тонкими, поєднувати різні відтінки. А ось кілька простих ідей, як втілити "смугастий" манікюр на нігтях:

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами