Лайм

Ратаковськи знялася для глянцю з неголеними пахвами: модель чекала ефекту "вау", але не вийшло

Як підкреслила модель, відмовляючись від гоління, вона відчуває себе сексуальнішою

Американська модель та зірка Instagram Емілі Ратаковськи знялася в незвичайній фотосесії для журналу Harper's Bazaar, якою виступила на захист жіночого права на самовираження та засудила гендерні стереотипи.

На фото глянцю як би та ж ефектна Емілі Ратаковськи, що правда, цього разу з неголеними пахвами. Очевидно, модель чекала іншої реакції, але за фактом вийшов перформанс, який не оцінили ні її прихильники в США, ні фоловерів з різних куточків світу.

View this post on Instagram

"Give women the opportunity to be whatever they want and as multifaceted as they can be ." I wrote an essay for @harpersbazaarus about the importance of women's right to choose (how she dresses, what she posts, if she decides to shave or not ) no matter what influences have shaped the way she presents herself . Do your thing ladies, whatever it might be. Link in bio.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

"Дайте жінкам можливість бути такими, якими вони хочуть, і такими багатогранними, якими вони можуть бути". Я написав есе для Harper's Bazaar про важливість права жінок обирати (як вона одягається, що вона постила, захотіла вона голитися чи ні), незалежно від того, який вплив матиме її образ. Робіть свою справу, пані, що б це не було", - написала модель під знімком у своєму Instagram.

У тексті для глянцю Емілі Ратаковськи розповіла, що зазвичай користується бритвою, але іноді може й залишити волосся на тілі. Як підкреслила модель, відмовляючись від гоління, вона відчуває себе сексуальнішою. А запорука здорового фемінізму криється в можливості вибору, незалежно від того, позбавляється жінка волосся чи ні.

"Для мене волосся на тілі - ще одна можливість для жінки використовувати своє право на вибір. Вибір, заснований на тому, як вони хочуть себе почувати і з чим асоціюють наявність або відсутність волосся на тілі", - пояснила вона.

Тож не дивно, що знімок став одним найбільш обговорюваних в профілі моделі. Менш ніж за добу він зібрав понад 1,5 млн. лайків та понад 60 тис. коментарів. Примітно, що фото перекочувало і на сторінки філій Harper's Bazaar в різних країнах. Ось тільки реакція аудиторії практично скрізь виявилася не настільки райдужною, як цього могла чекати соратниця феміністок.

"Вибачте мене, правда, але це навіть виглядає огидно", "Бути феміністкою - не означає забувати про гігієну. Чи я не права?", "Ну ось навіщо?", "А до чого демонстрації? Ви ж самі кажете, що це справа кожного. Так нехай це і буде справа кожного, а не на весь світ", - почали дискутувати фоловери моделі.

У коментарях навіть почали припускати, що волосся під рукою моделі фейкове.

"Звідки стільки волосся?", "Не знаю, виглядає воно як перука. Не вірю", "Боже мій, та кому яке діло. Хоча ця шевелюра, звичайно, повна жесть", - продовжили під знімком.

  • Вік більше не є перешкодою для акторської кар'єри, а голлівудським зіркам не потрібно вдаватися до радикальної пластичної хірургії, щоб зберегти роботу. Дивіться цікаву добірку голлівудський зірок, яких омолодили за допомогою графіки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами