Лайм

Крок від стандартів: 10 свіжих і креативних ідей манікюру на кожен день

Кращі тренди літнього дизайну нігтів

Кожна жінка, яка бажає залишатися на висоті в усьому, приділяє не останню роль манікюру. Адже кожен день хочеться виглядати бездоганно, незалежно від віку.

Модний манікюр 2019 різноманітний і пропонує модницям яскраві ідеї дизайну, які можна втілити на будь-яку довжину і форму нігтів. The Lime зібрав для вас найсвіжіші та креативні ідеї манікюру, від яких ви не зможете відмовитися цього літа.

Манікюр літо 2019 - це оригінальні техніки, соковиті відтінки, стильна геометрія, незвичайний дзеркальний нейл-арт і, звичайно ж, всіма улюблений френч. Наважуючись на новомодний дизайн нігтів, вам варто спочатку вибрати ту техніку, яка вам до душі і яка допоможе втілити ідею на ваших нігтиках.

Одним з найбільш модних трендів в дизайні нігтів 2019 є манікюр з мазками пензлем. Такий нейл-арт не залишить байдужою жодну креативну і стильну дівчину. Його сміливо можна втілювати як на довгих, так і коротких нігтях. Такий дизайн виглядає дуже незвично і підійде на кожен день.

Ще одним не нудним і кратівним дизайном можна сміливо назвати геометричний манікюр. Перевага такого нейл-арту в тому, що можна поєднувати будь-які орнаменти і відтінки. Модна геометрія буде виглядати на ваших пальчиках легко і невимушено, і ваш образ точно не буде нудним.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами