Лайм

Як пофарбувати довге волосся на осінь: 10 свіжих ідей мелірування

Мелірування - відмінний спосіб освіжити образ

Довге волосся - один з показників жіночої краси. Розкішні натуральні локони завжди притягують погляди оточуючих і викликають захоплення. Але іноді так хочеться внести в свій образ різноманітності і освіжити колір волосся, наприклад зробивши модне мелірування.

Мелірування - це спосіб, при якому волосся фарбуються частково, а вірніше окремими прядками. Плюс такої техніки в тому, що локони освітлюються приблизно на 30-40%, що дозволяє максимально зберегти силу і красу вашого волосся.

З приходом нового сезону деякі дівчата вирішують оновити гардероб, інші роблять модний манікюр, а хтось наважується на нову стрижку або змінює колір волосся. Якщо ви зважилися на останнє, то вам потрібно знати, які види фарбування будуть актуальні цієї осені. Природні відтінки - головний тренд на сезон осінь 2019.

Одним з найпопулярніших способів фарбування є мелірування. Така техніка робить образ більш яскравим і виразним, надаючи зоровий об'єм волоссю. Існує безліч технік мелірування, що дозволяє кожній дівчині вибрати варіант, який підкреслить її індивідуальність. Модне мелірування 2019 порадує різноманітністю технік.

Бебілайтс (babylights)

В основі даної техніки - поєднання процедури фарбування балаяж і класичного мелірування, коли пасма забарвлюються по всій довжині. Волосся при такому фарбуванні виглядає максимально природно, нібито вигоріло на сонці.

Омбре

Ця техніка не втратила своєї актуальності і в 2019 році. В результаті даного фарбування виходить плавний перехід від темного кольору на кінчиках до блонду біля коріння, і навпаки.

Техніка "вільної руки"

Це один з найскладніших видів мелірування. Його ще називають "3D-колорування". Волосся після нього стає об'ємним і оригінальним.

Стробінг

Така техніка фарбування спрямована на те, щоб додати відблисків в потрібних місцях. Цей ефект досягається завдяки правильному розташуванню і контрасту різних відтінків фарби на пасмах - при цьому використовуються кольори на два тони світліше і два тони темніше основного. Дуже красиво ця техніка виглядає на кучерявому волоссі.

Брондірування

Ця техніка виконується в м'яких коричневих відтінках. Саме тому таке фарбування більше підходить жінкам з темним або русявим волоссям.

Каліфорнійське мелірування

Каліфорнійське мелірування - це спосіб фарбування, коли майстер підбирає 3-5 відтінків зі спектру основного кольору волосся і створює плавні переливи між ними. Ця техніка виконується без застосування фольги або темробумаги, що дозволяє зберегти волосся від надмірного пересушування.

Пропонуємо ще декілька ідей мелірування на осінь:

  • Раніше The Lime зібрав для вас 10 варіантів стильних стрижок, які будуть сяяти в цьому сезоні. З такими зачісками ви не залишитеся без уваги і будете завжди на висоті.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами

Відразу піднімає настрій: добірка красивого і модного манікюру на весну 2024 року

Модний манікюр для весни 2024 - які кольори обрати та чому вони популярні - добірка актуальних ідей, пояснення від експерта