Лайм

Тренди осені 2019: свіжі ідеї манікюру для коротких і довгих і нігтів

Дивіться, який нейл-дизайн в топі цієї осені

З приходом нового сезону кожна дівчина хоче внести в свій образ різноманітності. І з цим завданням відмінно впорається модний манікюр 2019.

Цієї осені в тренді манікюр і на довгі, і на короткі нігті, що дозволяють виконати оригінальний дизайн як в простому виконанні, так і втілити на нігтиках складні нейл-арт рішення. Приклади осіннього манікюру дивіться в добірці The Lime.

Перш ніж вибрати осінній манікюр 2019, потрібно ознайомитися з палітрою відтінків, які характерні для цієї пори року. На зміну яскравому дизайну приходять спокійні і приглушені відтінки. Сірий, глибокий синій, зелений, винний, приглушений жовтий, чорний - всю цю гаму можна включити, виконуючи манікюр на осінь.

Модний осінній манікюр 2019 немислимий без всіляких зображень. Листочки, геометричні малюнки, звірятка - будуть в тренді цієї осені. Невід'ємним артібутом вечірнього манікюру стане блискучий декор, у вигляді блискіток, декоративної фольги і невеликих стразиків. А якщо блискучі частинки комбінувати з однотонними ногтіками, то такий дизайн цілком буде доречний і в денний час.

Не варто забувати і про монохромний манікюр. Особливо ефектно він буде виглядати в матовому виконанні. Однотонний нігтьовий дизайн підійде до будь-якого образу, а сам процес займає менше часу, ніж складний нейл-арт.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити

Читайте також

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами