Лайм

Анна Різатдінова розкрила секрет своєї краси і стрункості

Беріть на замітку!

Чемпіонка з художньої гімнастики, учасниця проекту "Танці з зірками" Анна Різатдінова розкрила секрети своєї стрункої фігури і незрівнянної краси.

В інтерв'ю журналу Cosmopolitan Україна дівчина зізналася, що свій ранок вона починає зі склянки води з лимоном. "Це обов'язкове правило", - підкреслила спортсменка.

"Потім протягом 15 хвилин займаюся йогою. Це заняття не займає багато часу, я знаю всі вправи вже напам'ять і виконую їх на автоматі. Після цього я ретельно очищаю обличчя за допомогою пінки або гелю для вмивання, потім використовую тонік. І, звичайно ж, не обійтися і без зволожуючого крему, влітку ще наношу санскрін для захисту від ультрафіолету", - поділилася Анна.

Що стосується догляду за волоссям, то гімнастка використовує маски і зміцнює локони кератином.

"Велику частину часу я ходжу з зібраними волоссям, через що вони втомлюються і слабшають, тому я намагаюся активно за ними доглядати: роблю маски з кокосового масла, використовую кондиціонери та спреї для волосся. З шампунів мені найбільше підходять американські виробники. Також десь раз на півроку я намагаюся виділити час на процедуру по догляду за волоссям - кератин", - розповіла Різатдінова.

Анна також зізнається, що дуже любить смачно поїсти. Вона обожнює італійську пасту і десерти, і іноді балує себе цими ласощами.

"Іноді балую себе фетуччіні з вершковим соусом. В основному я їм рибу, біле м'ясо з салатом або ж овочами на пару. Така їжа не шкодить фігурі, але насичує організм і дає сили для тренувань. Сніданок у мене, як правило, складається з омлету або граноли. А почати свій день не можу без кави на безлактозному молоці. У моєму раціоні немає хліба та інших борошняних продуктів, вони створюють зайву вагу. У машині завжди знайдуться горіхи і сухофрукти для легкого перекусу перед тренуванням. Кращі варіанти для обіду - салат "Цезар" або блюдо з тунцем", - розповіла гімнастка.

  • Раніше Анна Різатдінова публічно привітала сина з днем народження, опублікувавши миле відео з сімейного архіву. 12 листопада йому виповнилося 2 роки.
  • Також гімнастка відверто розповіла, чому розпався їхній шлюб зі скандальним олігархом. А також зізналася, чи спілкується Олександр Онищенко зі своїм сином.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами

Відразу піднімає настрій: добірка красивого і модного манікюру на весну 2024 року

Модний манікюр для весни 2024 - які кольори обрати та чому вони популярні - добірка актуальних ідей, пояснення від експерта