Лайм

Дружина MONATIK'а показала спокусливі форми в купальнику: фото

Знімок був зроблений під час подорожі зіркової пари в Майамі

Ірина Демічева, дружина популярного українського артиста MONATIK'а (Дмитра Монатика), показала спокусливе фото, зроблене під час подорожі подружжя в Майамі.

На знімку, опублікованому в Instagram, Ірина позує на білосніжному піску в чорному купальнику із завищеною талією, демонструючи апетитні жіночні форми. "Майамі, до самих швидких зустрічей", - прокоментувала знімок Демічева.

Дописувачі Ірини розсипалися в компліментах, захоплюючись її розкішною фігурою і красою.

"Афродіта", "Шалено красива", "Вогняна русалочка", "Неземна", "Красуня", "Іріша, ти карколомна", "Вах яка гаряча дівчина", "Ви шикарна", "Сильно красива", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, що Ірина Демічева і Дмитро Монатік виховують двох синів. Подружжя не виставляють своє особисте життя напоказ і не показують обличчя діток громадськості. До недавнього часу ніхто не знав і їхніх імен. Розсекретити їх MONATIK вирішив в особливій формі - співак назвав їх в одному з треків.

  • Раніше Ірина Демічева поділилася в мережі зворушливими архівними знімками, на яких позує на останніх місяцях вагітності.
  • Також зіркова пара відвідала знаменитий парк атракціонів в Каліфорнії - Діснейленд. Для походу в "найщасливіше місце на землі" Ірина та Дмитро вибрали однакові наряди.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКрасота
Теги: Monatik

Читайте також

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами

Відразу піднімає настрій: добірка красивого і модного манікюру на весну 2024 року

Модний манікюр для весни 2024 - які кольори обрати та чому вони популярні - добірка актуальних ідей, пояснення від експерта