Лайм

Українка отримала корону на міжнародному конкурсі краси: фото переможниці

Захід проходив в столиці Філіппін

33-річна львів'янка Анна Гаврилів перемогла на міжнародному конкурсі краси Ms. Summer International 2019, який відбувся в столиці Філіппін - Манілі.

Радісною новиною українка поділилася на своїй сторінці в Facebook, опублікувавши кілька яскравих знімків з конкурсу.

"Перемога в конкурсі краси - це не тільки про ноги, але і про голову, не лише про вихід на подіум, а і про весь шлях "до". Бо докторами наук стають не найрозумніші, лідерами думок - не наймудріші, королевами - не найгарніші. А ті, що мають силу йти до кінця", - зазначила в своєму пості переможниця.

За словами Анни, на конкурсі вона намагалася робити рекламу туристичних місць в Україні, розповіла про об'єкти культурної спадщини, порятунком яких займається благодійний фонд "Спадщіна.UA", головою якого вона є.

Конкурс Ms. Summer International створений для популяризації туристичних напрямків країн, з яких приїжджають учасниці. Звання присвоюється тій красуні, яка найкраще просуває соціальні та культурні кампанії своєї країни, а також успішно висвітлює її туристичні напрямки, природні ресурси і звичаї.

  • Раніше в Іспанії на острові Гран-Канарія пройшов конкурс на звання найкрасивіших заміжніх жінок - "Місіс Європа-2019". Перемогу в номінації Mrs. Mother of Europe-2019 ("Мама Європи") здобула українка Наталія Тропак.
  • Анастасія Погосова з Миколаєва здобула перемогу на міжнародному конкурсі пишної краси Mrs. Extraordinary of the World, який проходив в Нью-Делі (Індія).

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами

Відразу піднімає настрій: добірка красивого і модного манікюру на весну 2024 року

Модний манікюр для весни 2024 - які кольори обрати та чому вони популярні - добірка актуальних ідей, пояснення від експерта