Лайм

Українська співачка розсекретила свою вагу і поділилася секретами стрункості

Злата Огневич зізналася, скільки вона важить

Злата Огневич відноситься до числа тих дівчат, які регулярно стежать за своїм тілом. Співачка займається спортом, а також дотримується правильного харчування, тому її фігура виглядає так розкішно.

На своїй сторінці в Instagram артистка написала пост, в якому розкрила секрет своєї стрункості, а також розсекретила свою справжню вагу. Свою публікацію Злата супроводила знімком, на якому зображена у спортивних легінсах та короткому топі.

"Я починаю "зменшувати" порції їжі, коли відчуваю, що з'явилася тяжкість в тілі, складно тренуватися і витримувати навантаження. Зараз моя вага 55 кг", - зізналася співачка.

"Спорт - це вже вбудована в організм програма, я без нього себе не мислю. Після тренування корисно випити апельсиновий фреш, а трохи пізніше - легкий перекус: білковий омлет, індичка (хто їсть м'ясо), зелень, авокадо і трохи фруктів: яблуко, банан, манго. Бажано, їсти потрібно хвилин через 20 після тренування", - порадила Злата.

  • Раніше свою вагу розсекретила солістка "Время и Стекло". Згідно з останніми правилами перевезення пасажирів і багажу ж/д транспортом України, чоловік Володимир Дантес цілком міг би провезти Надю Дорофєєву в ручній поклажі.
  • Чемпіонка з художньої гімнастики, фіналістка проекту "Танці з зірками-2019" Анна Різатдінова розкрила секрети своєї стрункої фігури і незрівнянної краси.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Замість ботоксу: експерти назвали простий засіб, який помітно зменшить зморшки

Дослідження показало, що алое віра ефективніше бореться зі зморшками, ніж деякі зволожуючі креми та уколи краси, зокрема ботокс  

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стиліст розповів, які прості прийоми, а також стрижки та зачіски візуально можуть зробити жінок після 50 років набагато молодшими 

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими