Лайм

Всі говорять про японський манікюр на літо: ось 10 креативних ідей сезону

Які варіанти дизайну нігтів зараз в тренді

Багато хто, почувши словосполучення "японський манікюр", уявляють собі ієрогліфи і пелюстки сакури. Однак, це зовсім не те, що мається на увазі. Японський дизайн нігтів - один з головних хітів манікюрною моди, і саме про нього ми розповімо вам в цьому матеріалі.

Основна особливість японського манікюру - акуратність і ніжність. Нігті найчастіше робляться овальними або округленими, середньої або короткої довжини. Такий дизайн нігтів спочатку став шалено популярним серед японських модниць, а пізніше його перейняли й інші країни.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

У такому виді манікюру можна використовувати різні орнаменти і малюнки, але вони повинні бути тільки світлими і пастельними. Ніяких контрастних тонів такий стиль не передбачає.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Також дуже важливо пам'ятати про акуратність. Все нігтики повинні бути ідеальної форми, розміру і так далі. Не варто захоплюватися об'ємними прикрасами, краще обмежитися чимось маленьким і не дуже помітним.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Топові кольору в японському манікюрі - нюд, бежевий, кремовий, пудровий рожевий, небесний блакитний, персиковий, бузковий і білий. Також з ними відмінно гармонують жовте і рожеве золото, перламутр і голографічні блискітки.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Японський манікюр хороший тим, що він ідеально підходить під будь-який наряд. Такий дизайн буде добре виглядати як з повсякденним одягом, так і з красивим платтям або навіть з діловим костюмом.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стиліст розповів, які прості прийоми, а також стрижки та зачіски візуально можуть зробити жінок після 50 років набагато молодшими 

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими 

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима