Лайм

Нейл-арт на літо: 10 креативних ідей манікюру для коротких нігтів

Який дизайн нігтів носити в спекотний сезон

Влітку 2020 в моді будуть яскраві кольори і незвичайні рішення. У цьому матеріалі ми розповімо вам про найяскравіші новинки манікюрних трендів, щоб ваші нігті виглядали круто, стильно і притягували захоплені погляди.

Цього літа в тренді блискітки і незвичайні голографічні дизайни. Такий манікюр виглядає дуже оригінально і яскраво. Також він прекрасно підійде під літній повсякденний гардероб.

Якщо ви любите мінімалізм і класику, можна зупинити свій вибір на дизайні, який вже став звичним за останні кілька років. Йдеться про манікюр з акцентом на один або кілька нігтів. Що стосується відтінків, в моді персиковий, рожевий, пудровий рожевий. Вони чудово поєднуються з блискучими прикрасами.

Також для любителів мінімалізму гарною новиною є те, що з трендів не йде манікюр з візерунками з різних ліній і геометричних фігур. Його можна урізноманітнити мармуровими візерунками або залізними намистинками.

І, звичайно ж, яке літо без фруктів, пальм та інших забавних малюнків? Такі картинки можна сміливо використовувати в манікюрі, також їх можна доповнювати різним декором і змішувати між собою. Такий дизайн точно подарує вам літній настрій і змусить посміхнутися.

Для більш романтичного образу добре підійдуть малюнки з різними квітами та рослинами. Такий манікюр краще витримувати в пастельній гамі. Також його можна доповнити золотистими акцентами.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стиліст розповів, які прості прийоми, а також стрижки та зачіски візуально можуть зробити жінок після 50 років набагато молодшими 

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими 

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима