Лайм

Здається, час міняти майстра: 10 ознак неякісного манікюру

Як зрозуміти, що перед вами поганий фахівець

Практично кожна дівчина хоч раз стикалася з неякісною роботою майстра в салоні краси. Як же заздалегідь зрозуміти, чи гарний перед вами фахівець? І чи можна довіряти йому свою красу і здоров'я? У цьому матеріалі ми розповімо вам про ознаки майстра, до якого не варто звертатися.

Занадто низький цінник. Не завжди висока ціна гарантує якість. Але і на занадто низькі ціни не варто "клювати". Адже дуже часто недосвідчені фахівці просять менше грошей через відсутність досвіду і знань. І через менш якісні матеріали, аніж в більш дорогих салонах.

Фото: pix-feed.com

Відсутність апарату для дезінфекції. Такий бокс - це те, що обов'язково має бути у кожного поважаючого себе нейл-майстра. Просто протерти інструменти спиртом недостатньо, щоб на 100 відсотків убезпечити і клієнта, і себе.

Фото: yokogroup.ru

Надто велика кількість масла. Якщо в процесі манікюру ви помічаєте, що майстер наносить багато масла на вашу кутикулу, зовсім трошки її відсуває і на цьому закінчує процес, бийте на сполох. Так роблять для того, щоб швидше позбутися клієнта. Спочатку через масло пальці будуть виглядати акуратно. Але як тільки ви помиєте руки з милом, суха кутикула знову дасть про себе знати. Омертвілі тканини потрібно прибирати спеціальною паличкою або щипцями. А просто замаскувати їх - ознака непрофесіоналізму.

Фото: yokogroup.ru

Відмова майстра виправляти свою помилку. Якщо майстер припустився помилки в процесі роботи, ви це помітили і він ніяк не відреагував на ваше зауваження, або зажадав додаткову плату за виправлення, ви маєте повне право поскаржитися адміністраторові. Спеціаліст обов'язково повинен стежити за якістю своєї роботи, і самостійно виправляти помилки, які можуть траплятися в процесі.

Фото: top-tops.cc

Відмова майстра змінити щось на прохання клієнта. Також клієнт має повне право попросити щось поміняти. Наприклад, нанести покриття іншого кольору, або змінити малюнок. Хороший майстер обов'язково прислухається до такого прохання, якщо, звичайно ж, ви озвучите його ввічливо.

Фото: nails-mag.ru

Майстер не може заздалегідь чітко пояснити, що саме буде робити і скільки це буде коштувати. Якщо перед процедурою ви цікавитеся деталями, а вам не можуть нічого точно про них сказати, краще не сідайте в крісло до такої людини. Є ймовірність, що майстер виявиться недостатньо досвідченим. Або спробує "збити" з вас більше грошей.

Фото: cdn.nlk.agency

У майстра неакуратні руки. Так, всі ми люди, і навіть майстер манікюру не завжди встигає сам стежити за своїми нігтями. Але все-таки це своєрідна візитна картка фахівця. І неакуратні пальці повинні вас насторожити.

Фото: nails-mag.ru

Приміщення салону погано провітрюється. Це претензії не до майстра, але все одно варто звертати на такі речі увагу. Довго дихати речовинами, які містяться в засобах для манікюру, може бути шкідливо і навіть небезпечно.

Фото: condenast-media.gcdn.co

Майстер нав'язує вам додаткові процедури. Масаж рук, ванночки, маски та інші доглядові процедури - це прекрасно. Але якщо людина просить зробити тільки простий манікюр, фахівець не повинен умовляти її провести ще сотню додаткових маніпуляцій.

Фото: cs7.pikabu.ru

Салон не дає жодних гарантій. Хороший майстер обов'язково скаже вам, як доглядати за манікюром, щоб він прослужив довше. Також він зможе приблизно сказати вам, скільки протримається ваше покриття. І, якщо щось зламається, відпаде або потріскається за найближчі кілька днів, вам зроблять корекцію за рахунок салону. Або ж, якщо майстер - приватний працівник, цю процедуру проведуть зі знижкою.

Фото: nailsplus.com.ua

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стиліст розповів, які прості прийоми, а також стрижки та зачіски візуально можуть зробити жінок після 50 років набагато молодшими 

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими 

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима