Лайм

Кажуть, манікюр із втиркою знову в моді. Ось 10 свіжих ідей дизайну на літо

Модні ідеї для нігтів на літо 2020

Манікюр з втиркою знову повернувся в список модних трендів. У цьому матеріалі ми розповімо вам, що це за матеріал, і покажемо, які варіанти дизайну зараз в моді.

Втирка - це дуже дрібна пудра, якою покривають нігті за допомогою спеціального пензлика. Такий матеріал дозволяє отримати ідеально гладке блискуче покриття. У цьому сезоні втирка знову в моді. Зокрема, трендовими стали рожеві й кремові відтінки.

Фото: ledysoveti.ru

Фото: nailsworld.ru

Також дуже популярним кольором такого виду манікюру є рожеве золото. Доповнити дизайн можна блискітками або іншими подібними деталями.

Фото: nailsworld.ru

Фото: modnail.ru

Голографічне покриття тримається в списках трендів вже декілька років поспіль, і йти поки не збирається. Влітку 2020 в моді ніжні відтінки та колір "бензин".

Фото: krasotka.cc

Фото: lh3.googleusercontent.com

Дуже оригінально і жіночно виглядає втирка нюдового, ніжно-блакитного або білого кольору з дрібним шиммером. Такий манікюр прекрасно підійде на кожен день.

Фото: lh3.googleusercontent.com

Фото: janet.ru

І останній пункт - хром. Цей дизайн вже став вважатися класикою, тому підійде для будь-якого випадку. Можна як покрити втиркою всі нігті, так і зробити акцент на одному або двох пальчиках.

Фото: izuminki.com

Фото: janet.ru

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Замість ботоксу: експерти назвали простий засіб, який помітно зменшить зморшки

Дослідження показало, що алое віра ефективніше бореться зі зморшками, ніж деякі зволожуючі креми та уколи краси, зокрема ботокс  

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стиліст розповів, які прості прийоми, а також стрижки та зачіски візуально можуть зробити жінок після 50 років набагато молодшими 

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими