Лайм

Бачу новини про розлучення Дмитра Дубілета з дружиною: хто це і чому про це говорять

Познайомилася пара ще на перших курсах навчання у ВНЗ

У понеділок, 29 липня, в мережі активно обговорюють розлучення бізнесмена Дмитра Дубілета та його дружини Катерини Кузьменко. Познайомилася пара ще на перших курсах навчання у ВНЗ.

Сьогодні Дубілет відомий в Україні як співзасновник інтернет-банку Monobank, а з недавнього часу і як радник глави СБУ по боротьбі з корупцією за допомогою технологій. У минулому бізнесмен також прикладав руку до створення популярного сервісу Privat 24. Про розлучення з дружиною Дубілет повідомив на особистій сторінці в Instagram.

"Сьогодні ми з Катериною оголошуємо про наше розлучення. У нас були довгі щасливі відносини, які ми, на жаль, не змогли підтримати на належному рівні. Ми залишаємося друзями і бізнес-партнерами", - зазначив підприємець.

У свою чергу, Катерина Кузьменко встигла заявити про себе як дизайнер інтер'єрів. На поточний момент у пари є спільний бізнес - спортклуб Smartass. Свої відносини з Кузьменко Дубілет недавно коментував в інтерв'ю JetSetter:

"Коли ти з кимось будуєш відносини, на тебе впливає твій партнер, тому напрямок, в якому ти розвиваєшся, може здатися обмеженим тільки тобі. Катя - це бізнесвумен з сильним характером, і мені це здається найбільш органічним. Але хто знає, як було б, якщо б доля звела мене з менш самостійною дівчиною, яка в певний момент заявила мені, що їй цікавіше не займатися бізнесом, а всім пожертвувати в кращих традиціях дружини декабриста. Можливо, в таких обставинах це здалося б мені органічним. Але насправді все органічно саме так, як є. Я бачу в Каті абсолютно рівноправного партнера в цілому і бізнес-партнера, зокрема", - розповідав він.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами