Лайм

З'явилися подробиці смерті української Playboy-моделі в Росії

Незадовго до смерті модель викликала лікаря нарколога

29-річна діджей та модель Playboy з України Жанна Рассказова за кілька годин до смерті в московській квартирі викликала лікаря-нарколога.

За однією з версій, у дівчини було хронічне захворювання, вона приймала ліки, але не повідомила про це лікаря з приватної клініки, який поставив їй крапельницю, пише РЕН-ТВ.

У неділю модель з подругою перебували в орендованій квартирі в західній частині Москви. Ще вдень Рассказова зателефонувала приятелю Олександру, з яким спілкується вже понад 10 років. Пізніше хлопець розповів, що судячи з обстановки в квартирі, у дівчат була вечірка.

За словами Олександра, рухи та мова Рассказової були загальмованими, тому вона викликала лікаря нарколога. Той по приїзду поставив їй крапельницю і попросив друзів не залишати модель саму. Через півгодини дівчина заснула і проспала кілька ще годин.

Олександр розбудив дівчину, щоб дізнатися про її самопочутті. Як пише джерело, Рассказова навіть встала і самостійно пройшла до кухні. Вже там їй різко стало зле, вона втратила свідомість. Друзі одразу ж викликали швидку, але врятувати модель вже не вдалося. За однією з версій, причиною смерті могла стати несумісність препаратів, які приймала Жанна, з ліками, які їй ввів нарколог. Також не виключено, що дівчина померла в результаті передозування забороненими речовинами. За фактом смерті правоохоронці продовжують перевірку.

Нагадаємо, Жанна Рассказова народилася в Києві в 1990 році. Пізніше дівчина переїхала до Москви, де прославилася як діджей та перспективна модель. Крім музики дівчина захоплювалася серфінгом.

  • 3 серпня на 65-му році життя пішов з життя британський співак Джо Лонгфорн. Музикант помер у своєму будинку в місті Блекпул (графство Ланкашир).
  • У США помер музикант та композитор, автор безлічі рок-н-рольних хітів Дейв Бартоломью. Один із зачинателів жанру рок-н-рол пішов з життя у лікарні Нового Орлеана.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами