Лайм

Модель Ешлі Грем оголосила про вагітність: судячи з відео, цю новину вона приховувала не один місяць

Кого чекають модель та її чоловік, поки не відомо

Американська plus size-модель Ешлі Грем зізналася шанувальникам, що чекає первістка. На особистій сторінці в Instagram зірка глянцевих журналів опублікувала відео, на якому разом з чоловіком Джастіном Ервіном розповіла про своє становище.

Менш ніж за годину ролик зібрав понад 500 тис. переглядів. Більше 15 тис. фоловерів вже встигли привітати пару з прийдешнім поповненням в родині. На кого саме чекають модель та її чоловік, поки шанувальникам не відомо.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ASHLEYGRAHAM (@ashleygraham)

"Дев'ять років тому я вийшла заміж за кохання всього свого життя. Це була краща подорож з найріднішою людиною в світі! Сьогодні ми відчуваємо себе щасливими, вдячними та схвильованими, адже хочемо показати нашу зростаючу родину! З ювілеєм, Джастіне! Життя стає ще кращим", - написала під своїм відео Грем.

У кадрі модель та її чоловік звертаються до підписників і демонструють вже доволі немаленький живіт знаменитості. З цього можна зробити висновок, що Ешлі Грем приховувала від шанувальників цю новину щонайменше кілька місяців.

Присвятив цій події пост і чоловік моделі. На особистій сторінці в соцмережі відеооператор опублікував фото, на якому подружжя зображене зі знімком УЗД: "Я думаю, що моє життя насправді почалася тоді, коли в ньому з'явилася ти", - зворушливо звернувся він до дружини.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Justin Ervin (@mrjustinervin)

Зустрічатися Ешлі Грем та Джастін Ервін почали у 2009 році. Уже в 2010-му пара зіграла весілля та узаконила свої стосунки.

  • Раніше українська модель Олександра Кучеренко, дружина телеведучого Дмитра Комарова, розповіла в інтерв'ю, чим підкорив її автор екстремально-туристичної програми "Світ навиворіт".
  • Британська модель і актриса Кара Делевінь стала героїнею вересневого номера американського журналу Marie Claire. 27-річна знаменитість знялася у відвертій фотосесії та розкрила пікантні деталі свого особистого життя.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами