Лайм

Виконавчий директор Євробачення залишає пісенний конкурс, якому присвятив 20 років

Відповідна інформація з'явилася на сайті конкурсу пісні

65-й щорічний конкурс пісні Євробачення, який у 2020 році пройде в Роттердамі (Нідерланди), стане останнім для його виконавчого директора Йон Ола Санда.

Як повідомляється на офіційному сайті конкурсу, після 20 років роботи з Євробаченням Йон Ола Санда покине команду і повернеться до Норвегії, де займе місце в головному офісі місцевого громадського мовника NRK. У зв'язку з цим Європейський мовний союз, який є організатором конкурсу, шукає йому заміну.

Примітно, що залишить Йон Ола Санд і пост керівника дитячих конкурсів Євробачення, молодих музикантів і конкурсу хору, які транслювалися в прямому ефірі громадських мовників.

"Я беру участь в пісенному конкурсі Євробачення більше 20 років. Спочатку як керівник делегації в Норвегії, потім в якості виконавчого продюсера в Осло у 2010 році, і я мав честь бути капітаном корабля в Женеві протягом останніх 9 років", - цитує його прес-служба.

Як додав Йон Ола Санд, після передачі цієї "естафети" він має намір наполегливо працювати на тим, щоб NRK продовжував бути громадським мовником світового рівня.

  • Нагадаємо, в ніч на неділю, 19 травня, 25-річний музикант з Нідерландів Дункан Лоуренс переміг у пісенному конкурсі Євробачення-2019. Він став першим чоловіком-виконавцем, який приніс перемогу Нідерландам, а також першим переможцем своєї країни, починаючи з 1975 року. На конкурсі хлопець виступив з авторською піснею Arcade, в якій розповів про трагічну любов і втрату коханої людини.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами