Лайм

Таємничий барабанщик The Hardkiss попрощався з гуртом і вперше зняв маску "Крічі"

П'ять років під маскою "Крічі" ховався екс-учасник гурту MORTON

Український гурт The Hardkiss переживає чергові зміни в складі. Цього разу колектив прощається з барабанщиком "Крічі" (Kreechy) і вітає в команді Євгена Кібелєва, колись учасника "СКАЙ".

Фото нового складу з'явилося на сторінці групи в Instagram. У свою чергу, попрощавшись з колегами, на зізнання у соцмережі зважився і музикант Дмитро Смотров - п'ять років саме він носив маску "Крічі" і був барабанщиком The Hardkiss.

"Нова історія The Hardkiss. Вітаємо в складі гурту барабанщика Євгенія Кібелєва. - написали музиканти. В цьому ж дописі вони подякували Дмитру Смотрову за "роки класної співпраці". - З "Крічі" ми ще неодмінно зустрінемося!"

Здогадки найуважніших шанувальників гурту виявилися вірними. П'ять років місце за ударною установкою дійсно займав колишній барабанщик гурту MORTON, якого раніше помітили без маски на репетиції The Hardkiss. Проте підтверджень цій фанатській теорії не було.

На розпитування шанувальників про маску вокалістка Юлія Саніна неодноразово відповідала, що таким їх таємничий колега бачить і відчуває себе у творчості. Тому не ховається, а приймає образ "Крічі" на публіці.

"У кожної історії є свій початок і свій кінець. Таємне рано чи пізно стає явним! - написав в Instagram Дмитро Смотров. - П'ять років ми були разом так близько, і в той же час далеко один від одного! Все те, що я так дбайливо від вас приховував - більше не є секретом! Дякую кожному!"

Музикант подякував The Hardkiss за цінний досвід і пережиті разом емоції, однак не обіцяв нових зустрічей зі своїм персонажем: "Крічі" час відлітати додому, на свою планету, а я тим часом відкритий до нових пропозицій і творчої співпраці! Всім добра!" - додав Смотров.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами