Лайм

Гурт Imagine Dragons бере паузу - на це у вокаліста є цілих чотири причини

Примітно, що мова не йде про розпад колективу, як це стверджують деякі ЗМІ

Шанувальники інді-гурту Imagine Dragons засмучені новиною про рышення музикантів піти зі сцени. І це правда, вокаліст Ден Рейнольдс дійсно збирається тимчасово залишити свою діяльність, і на це у нього є цілих чотири причини - семирічна дочка Ерроу, дворічні близнята Джіа та Коко, а ще новонароджений Валентин.

У бесіді з CNN фронтмен колективу розповів, що через роки гастролей для нього настав час відпочити і присвятити себе рідним. При цьому мова не йде про розпад колективу, як це стверджують деякі ЗМІ.

Фото: instagram.com/danreynolds

"Ми просто хочемо взяти перерву, возз'єднатися зі своїми родинами та друзями. Після майже десятиліття в турах нам потрібно заново дізнатися, що означає бути батьком чи сином", - цитує Рейнольдса джерело.

Зараз музикант відпочиває з дружиною та дітьми в Лас-Вегасі. Важливою подією в житті Рейнольд називає народження четвертої дитини. До того ж батьком в гурті нещодавно став не тільки він, але ще й гітарист Уейн Сермон, в жовтні в родині музиканта народилася третя дитина. При цьому ніхто в колективі не заперечує, що повернеться до турів через деякий час: "Якщо буде не під силу, ми скоро вирушимо в дорогу", - додав фронтмен.

Вільний час Рейнольд присвятить і своєму здоров'ю, адже музикант страждає від хвороби Бехтерєва. Іншими словами - хронічними болями в спині, суглобах та зв'язках. З недугою музикант бореться вже кілька років, при цьому до недавнього часу йому ставили невірний діагноз.

"Це жахливо, що від цієї хвороби страждають мільйони людей. І, можливо, мільйони мучаться від неправильних діагнозів. При цьому лікування доступне всім. Вилікуватися не можна, але можна лікуватися", - згадав він.

  • Читайте також на theLime, як випускниця другого сезону шоу "Супермодель по-українськи" Аріна Любітелева розповіла про стосунки з басистом гурту Imagine Dragons Беном Маккі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймПодії
Теги: Imagine Dragons

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами