Лайм

Comic Con Ukraine 2020 оголосив дати фестивалю та першого хедлайнера

Цього року організатори фестивалю мають намір перевершити всі попередні заходи

Організатори Comic Con Ukraine 2020 оголосили дати фестивалю в Києві. Пройде він 5 та 6 вересня традиційно на Арт-заводі "Платформа". Першим його хедлайнером стане німець Maul Cosplay - офіційний косплеєр CD Project Red, компанії-розробника серії відеоігор Відьмак та Cyberpunk 2077.

Більшість планів та подробиць організатори фестивалю поки що тримають в секреті, проте на локації з площею понад 35 000 кв метрів очікують зірок Голлівуду та планують розміщення найбільших в Україні комікс- і маркет-зон, алеї художників, сцени косплеєрів, зони комп'ютерних та настільних ігор, музичної сцени та іншого.

Що ж стосується першого хедлайнера, за сторінкою Maul Cosplay в Instagram стежать понад 25 тис. фоловерів. В арсеналі художника майстерні образи Скорпіона з Mortal Combat, напівбог Кратос з God of War, Ґелерт Гріндельвальд з "Фантастичних звірів" і його топ-персонаж Геральт ("Відьмак").

Фото: instagram.com/maul_cosplay

Хто ще погостює на фестивалі в Києві, поки не відомо. Проте, організатори гік-конвенції мають намір перевершити всі свої попередні заходи. Нагадаємо, що цього року в числі зіркових гостей були мандрівник у часі Крістофер Ллойд ("Назад у майбутнє"), творець 3D-шутерів та співавтор гри DOOM Джон Ромеро, а також актор Денні Трехо ("Мачете", "Від заходу до світанку ").

У продаж вже надійшли різні види квитків: одноденні, дводенні, а також дводенні преміум-квитки з сувенірною продукцією Comic Con Ukraine 2020.

  • А поки ми чекаємо наступного Comic Con Ukraine, читайте наше інтерв'ю з актором Денні Трехо. У вересні цього року зірка картин "Мачете" та "Від заходу до світанку" побував в Києві і розповів про своє нелегке минуле та настільки захоплююче сьогодення.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами