Лайм

Мільйонер шукає у газеті бажаючих відсвяткувати Різдво в його маєтку за $5,6 млн

Відгукнутися на запрошення можуть всі бажаючі з віком до 70 років

Німецький підприємець і мільйонер Карл Ріпен шукає бажаючих провести з ними різдвяні канікули в його розкішному маєтку. Відповідне оголошення про пошук десяти друзів з'явилося в одній з місцевих газет Нової Зеландії, пише The Guardian.

Свого часу чоловік побудував успішну кар'єру на продажі охолодженої кави. Сьогодні мільйонера турбує інше питання - компанія для святкування Різдва. Так званих друзів бізнесмен кличе до свого маєтку "Авакіно", вартість якого оцінюють у $5,6 млн. Маєток мільйонера знаходиться в годині їзди від найближчих міст між Тасмановим морем та рікою Авакіно.

Примітно, що для пошуку приятелів Ріпен навіть ввів деякі обмеження - подати заявку можуть всі бажаючі, але тільки з віком до 70 років: "Гості можуть жити в будинках по дві людини і зустрічатися у виноробні на вечерю. Якщо вам цікаво жити в компанії, цей досвід може стати чимось абсолютно новим", - зазначив у своїй замітці мільйонер.

Оголошення у газеті отримало назву "Життя в раю". Гості бізнесмена також зможуть насолоджуватися прогулянками, риболовлею, шопінгом, плаванням і навіть проводити час з тваринами. Ріпен навіть не проти, якщо вони приїдуть зі своїми кіньми - їх також є де прихистити.

Своє бажання зібрати компанію випадкових людей чоловік пояснює досить просто: він мільйонер і багато можете собі дозволити, але при цьому він завжди любив працювати на фермах. На будівництво маєтку йому знадобилося 10 років, і тепер настав час "поділитися цим раєм з гідними людьми".

  • Читайте також на theLime, як 8-річний хлопчик став найуспішнішим відеоблогером на YouTube, заробивши $26 млн за рік. А починалося все із простого розпакування іграшок перед камерами.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймПодії
Теги: Різдво

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами