Лайм

KHAYAT представив конкурсну пісню для Нацвідбору на Євробачення-2020

Співак виступить у другому півфіналі під номером 6

Молодий український співак KHAYAT (Андрій Хайат) презентував пісню CALL FOR LOVE, з якою побореться за право представляти нашу країну на Євробаченні-2020 в Роттердамі (Нідерланди).

Прем'єра треку відбулася 4 лютого на YouTube-каналі музиканта. У композиції співак поєднав сучасну електронну музику й українські мотиви. Як підкреслює KHAYAT, для нього важливо, щоб пісня України на Євробаченні містила аспект національної ідентифікації.

Конкурсна пісня Андрія підкорила шанувальників буквально з перших нот. Багато хто відзначив, що вона обов'язково повинна прозвучати на конкурсі в Роттердамі.

"Вау, новий Khayat. Це однозначно заслуговує звучати на сцені Євробачення", "Приголомшливий трек! Етно-програш взагалі бомба. Буду вболівати за тебе другий рік поспіль. Сподіваюся на цей раз у тебе все складеться і ми побачимо тебе в Роттердамі!", "Це неймовірно! З перших секунд пішла в космос. Спасибі за це! Тільки Хайат на Євро!", "Ось він представник України , - пишуть фанати під роликом.

Андрій Хайат здобув популярність після участі в шоу "Голос країни-9". На проекті вокаліст був підопічним Тіни Кароль і зумів дійти до суперфіналу.

Крім виступу у вокальному шоу, KHAYAT також відзначився участю в Нацвідборі на Євробачення-2019. У минулому році музикант отримав велику підтримку аудиторії і тепер знову побореться за право виступити на найпрестижнішому музичному конкурсі Європи. Виступ співака відбудеться у другому півфіналі, який пройде 15 лютого.

  • До старту першого півфіналу залишається кілька днів, і до цього часу розкрити свої конкурсні треки зважилися не всі. theLime зібрав в одному матеріалі всі представлені на сьогоднішній день пісні учасників обох півфіналів Нацвідбору.
  • Тим часом організатори Євробачення-2020 провели перше жеребкування і розподілили країни-учасниці за двома півфіналів конкурсу, які пройдуть в Роттердамі (Нідерланди) 12 і 14 травня.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами