Лайм

Як на Голосі країни-10 пройшли останні прослуховування і кому вдалося розвернути всіх суддів

Судді нового сезону зібрали свої команди і тепер готуються до "вокальних боїв"

Увечері 1 березня в ефірі каналу "1+1" пройшов 7 випуск шоу Голос країни 10, в ході якого зіркові наставники провели останні сліпі прослуховування і добрали до своїх команд останніх учасників нового сезону.

Зайняти місця в командах суддів цього разу було вже не так просто. Адже наступного тижня на проекті почнуться перші вокальні бої, і наставники відбирали до себе найсильніших. Дивіться далі на сторінці кращі виступи 7 випуску.

Цієї неділі на проекті збулася мрія 27-річної Тетяни Ігнатенко, яка брала участь у кастингах всіх дев'яти попередніх сезонів Голосу країни. Ювілейний став для наполегливої дівчини щасливим. Тетяна виступила з хітом Bring Me To Life гурту Evanescence і обрала своїм наставником Дана Балана.

Вікторія Демчишина першою цієї неділі змусила зал аплодувати стоячи. Дівчина прийшла на проект з доволі своєрідним кавером на хіт "Вахтерам" гурту "Бумбокс", але так і не дочекалася розвороту когось із суддів. При цьому кожен з артистів закликав Вікторію не кидати спів і наполегливо займатися вдосконаленням своїх навичок.

А ось Тамарі Балюк вдалося зробити те, чого не чекали ні вона сама, ні судді проекту, ні її рідні, які прийшли підтримати маму на шоу. Жінка розвернула всі крісла суддів, при тому, що у MONATIK'а і Потапа з Настею залишалися останні вільні місця. Саундтрек до картини "Народження зірки" - пісня Shallow Бредлі Купера та Леді Гаги - у виконанні Тамари прозвучала настільки переконливо, що за майбутню учасницю шоу розгорівся справжній батл. Коли ж прийшов час обирати, щаслива мати двох дітей вирушила до команди Дана Балана.

Ще одним тріумфатором вечора став переможець 2 сезону "Голосу. Діті" Роман Сасанчин. Сьогодні вокалісту вже 17 років і він повернувся на проект, щоб нагадати глядачеві про себе і добитися нових успіхів вже на дорослій сцені. До Романа розвернулися всі чотири крісла, в тому числі і його наставниця на дитячому шоу Тіна Кароль. Захопленню співачки не було меж. Обираючи наставника, хлопець назвав артистку "другою мамою", але пішов до команди Дана Балана.

А ось Ганна Трубецька прийшла на проект з хітом Тіни Кароль "Полюс Тяжения", і дуже не дарма. Артистка виявилася настільки враженою кавером на свою пісню, що вийшла до дівчини у зал і попросила дозволу її обійняти. Як зазначила пізніше Кароль, кращого каверна на свої пісні їй чути ще не доводилося. Після виступу, до якого розвернулися всі чотири крісла, Анна заспівала з артисткою дуетом і відправилася до неї в команду.

Хто з учасників 7 випуску також пройшов до наступного етапу шоу Голос Країни-10:

Команда Дана Балана

  • Тетяна Ігнатенко
  • Тамара Балюк
  • Анастасія Балог
  • Анжела Кансузян
  • Роман Сасанчин

Команда Тіни Кароль

  • Ксенія Бугу
  • Ганна Трубецька

Дивіться також на theLime, як минулої неділі на проекті талановито виступив офіцер ЗСУ. Впевнене виконання пісні Сергія Бабкіна "Пробач" підкорило Тіну Кароль.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймПодії

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами