Лайм

Супермодель Тайра Бенкс на карантині набрала 15 кг - на свою нову фігуру знаменитість не скаржиться

Схоже, справа у щоденному раціоні знаменітості

Американська супермодель Тайра Бенкс, ведуча проекту "Топ-модель по-американськи", зізналася у наслідках карантину. В ізоляції зірка глянцевих обкладинок набрала 15 кг, при цьому знаменитість не поспішає міняти свій вже звичний спосіб життя.

На одкровення Бенкс раптом зважилася в інтерв'ю журналу Harper's Bazaar, відео якого опублікувала на особистій сторінці в Інстаграм. У цьому ж ролику модель розповіла про свій раціон. Схоже, в ньому і криється причина такого різкого набору ваги.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Let's just say, since starting quarantine, this list of what I'm eating may have gotten a little longer @harpersbazaarus ... who's feeling me? #FoodDiaries

Публікація від Tyra Banks (@tyrabanks)

За словами Бенкс, починати ранок вона любить з чашки чорної кави з ваніллю та карамеллю. Вдень модель не відмовляє собі у бубликах з вершковим сиром, смаженому беконі, чіпсах та різних стравах мексиканської кухні.

Незважаючи на появу 15-ти кілограмів, 46-річна зірка модних журналів міняти щось кардинально не поспішає. Одного разу вона візьметься за свою фігуру і запросто скине зайву вагу, але точно не зараз.

Фото: instagram.com/tyrabanks

Фото: instagram.com/tyrabanks

  • Раніше українська модель Алла Костромічова розповіла про пропозицію таємного залицяльника - за вечір ведучій шоу "Топ-модель по-українськи" пропонували 30 тис. євро.
  • Українська модель Маша Шевченко розповіла, як заробила на показі Жана-Поля Готьє понад 100 тисяч гривень, але повернулася додому ні з чим. Такі реалії сучасного Парижа.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймПодії
Теги: карантин

Читайте також