Лайм

Як пройшла сьома церемонія троянд проекту Холостяк-10 і хто покинув шоу

Макс відправив додому відразу двох учасниць

17 квітня на телеканалі СТБ вийшов сьомий випуск десятого сезону романтичного реаліті "Холостяк". Головний герой зробив свій вибір і відправив додому відразу двох учасниць.

З 22-річною Олею холостяк попрощався ще до церемонії троянд. Дівчина не змогла пробачити Максу його вчинок в Таїланді, коли він на очах у інших учасниць цілувався з Дашею в басейні. Весь тиждень Оля вела себе відсторонено, що і помітив Максим. Чоловік запропонував поговорити, однак тет не склався. Учасниця мовчала, а холостяк безуспішно намагався з'ясувати причину образ.

Фото: СТБ

"Мені здається, що немає сенсу в продовженні цих стосунків. Потрібно поставити крапку зараз. Я не уявляю, що мені потрібно зробити, щоб вона перестала бути такою закритою", - сказав Макс і провів Олю додому.

Далі була церемонія троянд. Майже всі учасниці отримали свою заповітну квітку, крім 23-річної Ані. Холостяк зізнався, що через постійні жарти дівчини, їх історія більше схожа на комедію, ніж на романтику. Макс заявив, що прийшов на проект за коханням, тому з Анею йому не по дорозі.

Фото: СТБ

Дівчина дуже емоційно сприйняла рішення холостяка і влаштувала біля машини справжню істерику.

"Я саме та людина, яка закохується в тебе, коли вимикаються камери. І єдину людину, яка до тебе щира, ти садиш зараз у машину. Ти залишив дівчат, серед яких одна мріє про ескорт в Дубаї, друга - незаймана, яка за сексуальністю ставить собі 10 балів, третя - ходить з проекту на проект. А четверта взагалі щур! І з ними ти зібрався будувати стосунки?! Серйозно?", - сказала учасниця.

Фото: СТБ

Чи прислухається Макс до слів Ані, дізнаємося вже наступної п'ятниці, 24 квітня.

  • Нагадаємо, що на шостому тижні "Холостяк-10" жодна учасниця не покинула проект, проте деякі встигли задуматися, навіщо вони знаходяться тут.
  • Герой реаліті-шоу "Холостяк-9" Микита Добринін зробив пропозицію своїй коханій і переможниці проекту Даші Квітковій. У настільки романтичній обстановці дівчина просто не могла відмовити хлопцеві.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймПодії

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами