Лайм

Учасниця шоу Холостяк-10 показала фото до схуднення, і їй не повірили. Адже це дві різні людини

На кардинальні зміни дівчині знадобилося менше ніж півроку

Учасниця реаліті-шоу Холостяк-10 на ім'я Даша не завжди могла похвалитися підтягнутою фігурою і настільки ефектною зовнішністю в цілому. Дівчина показала свої студентські фото, і глядачі проекту спершу відмовилися вірити, що на знімках одна й та ж людина.

Ще кілька років тому Даша важила на 10 кг більше і не приділяла собі належної уваги. "Я розуміла, що потрібно приймати і любити себе такою, яка є. Але ж я знала, що можу бути абсолютно іншою - стрункою і підтягнутою, з гарними формами і натяком на прес, - розповіла вона каналу СТБ. - А на мене в дзеркалі дивився якийсь ведмедик".

Фото: канал СТБ

Побачивши свої 67 кг, Даша зважилася на кардинальні зміни: "Звичайно, мені хотілося відразу скинути всі зайві кілограми, але я розуміла, що для повернення до хорошої форми мені знадобиться мінімум три-чотири місяці".

"Марафон", як назвала його дівчина, почався в січні, а вже до літа вона могла похвалитися помітними результатами.

"Скинути зайве виявилося довоіл просто, - продовжила вона. - Я відразу відмовилася від усього солодкого, мучного, смаженого. Загалом, про смажену картопельку, яку я могла собі дозволити в будь-який час, довелося забути".

Фото: канал СТБ

Новий раціон дівчина поєднала зі спортом. Деякий час вага залишався незмінною, а через пару тижнів почала зменшуватися. "За три місяці я схудла на 8 кг. І це той випадок, коли результат на обличчя", - посміялася Даша.

Фото: канал СТБ

1 травня в ефір вийшов вже 9 випуск реаліті-шоу Холостяк-10. Головний герой зробив свій вибір і відправив додому 24-річну Аліну, учасницю вокального проекту "Х-фактор".

Читайте також на theLime, як герой реаліті "Холостяк-9" Микита Добринін та переможниця проекту Даша Квіткова планували зіграти весілля в травні, але через продовження карантину пара була змушена перенести торжество.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами